Päivitetty viimeksi 6. tammikuuta 2003

BIELAJA SMEJERT

Etusivu - Ajo-ohje - Tunnelmaa - Kuvat

Ajo-ohje konalan pelipaikalle

Konalan pelipaikka on metsänpätkä Helsingin ja Espoon rajalla. Maasto on mäkistä, puut ovat isoja ja kiviä löytyy. Paikalle on kaivettu ja tehty hirsistä jonkin verran linnoituslaitteita.

Pääkaupunkiseudun www-kartan löytää osoitteesta http://kartta.hel.fi/. Syötä osoitehakuun kadunnimeksi "painiitty" ja valitse Painiitty 1. Saat esille seuraavan kartan paikan:

Konalan pelipaikan kartta

(kartta siis pöllitty lupia kyselemättä ylemmästä osoitteesta)
Paikalle löytää kun lähtee kävelemään Painiitystä pohjoiseen Vanhan Hämeenkyläntien jälkeen ensimmäisenä vasemmalle avautuvaa tietä. Tiellä on autonmitan verran Vanhan Hämeenkyläntien jälkeen autolla ajamisen estävä puomi, jonka jälkeen se jatkuu autonlevyisenä kävelypolkuna.

Bielaja Smejertin off-gamepaikka on merkitty punaisella ympyrällä. Normaaleissa viikonloppupeleissä latauspaikka on polkua pitkin eteenpäin jatkettaessa löytyvä oranssi alue. Oikeassa laidassa kiemurteleva iso tie, jonka nimi ei aivan näy kuvassa ja jossa ylhäällä lukee "Teletekno", on Konalantie.

Bussilla

Bussi 39a Kampista tai Malminkartanon rautatieasemalta ajaa viikonloppuisin melko lähelle pelipaikkaa Konalantielle. Vihdintieltäkään kävelymatka ei ole kuin pari kilometriä, vihdintielle ajaa mm. 300-sarja keskustasta.

Ytv:n reittiopas löytyy osoitteesta http://pathfinder3.meridian.fi/ytv/fi/. Se tosin neuvoo vain 300-sarjan käytön.

Autolla

Vanhalle Hämeenkyläntielle pääsee joko pohjoisesta suoraan Vihdintieltä, etelästä Vihdintieltä Konalantielle josta Hilapellon tien kautta aivan pelipaikan lähelle Vanhalle Hämeenkyläntielle. Idästä 3-tietä saapuvat voivat Kaivokselan/Myyrmäen liittymästä vaihtaa Malminkartanontielle joka vaihtuu suoraan Konalantieksi, lännestä tulevat pääsevät Pitäjänmäentieltä Konalantielle.

Pelipaikalle vievän polun eteen ei saa kuin 2-5 autoa. Lähellä olevalla (kartassa näkyvällä) koululla on parkkipaikka. Parkkipaikkamahdollisuuksista tarkemmin viikon päästä, kun päästään jälleen tarkastelemaan pelipaikkaa.