Softaajille vuodesta 2002
Varusteleka.fi
Tänään on Ma Touko 27, 2019 8:27 am

Kaikki ajat ovat UTC
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 274 viestiä ]  Mene sivulle 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Seuraava
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: Onko sinua "pissitty silmään"?
ViestiLähetetty: Su Tammi 11, 2004 2:08 am 
Poissa

Liittynyt: To Helmi 06, 2003 10:02 pm
Viestit: 480
Paikkakunta: Helsinki
Olet todennäköisesti ostanut käytettyjä airsoft aseita, tai muuta airsoft sälää. Kuinka monta kertaa sinua on "pissitty silmään" myyjän puolelta tavaran virheellisyyden, tai toimivuuden suhteen.

Itselläni on kokemusta:
- CA M24 Kaasusylinterillä: Sylinteristä puuttui venttiili, tukin ruuvikierteet olivat rikki (jolloin ruuvien päälle oli vedetty putkiteippiä), piippu oli fiksattu sinitarralla tukkiin kiinni ja kiikaritähtäimen renkaiden ruuvikannat olivat rikki.
- TM M4A1: Car-15:sta tukki (vaikka piti olla M4) ja mecha halki.
- TM M16: Mecha halki

M24:n palautin, M4:sta ja M16:sta sain sopivan korvauksen.

Pointtini tässä on seuraava: miten teidän käsitys kuvaillusta tavarasta on vaihdellut myyjän näkemyksestä?


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: Su Tammi 11, 2004 7:35 am 
Poissa

Liittynyt: La Helmi 15, 2003 2:39 pm
Viestit: 2384
Paikkakunta: Espoo
Nimi: Ville V.
Itselläni on tullut vaastaavat kokemukset eteen:

-M4:sta oli metallirungosta toinen korvake rikki, shimmitys väärin ja parin ruuvin kierteet pilalla.
-APS:sta oli piippun kierteet pilalla ja runkoruuvissa sama juttu.

M4:n sain sen verran edullisesti, etten valittanut. APS:n omistajaa en saanut mitenkään kiinni. Tämän jälkeen olen ostanut vain käytettyjä aseita, jos on mahdollista päästä katsomaan asetta ja kokeilemaan sitä.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: Su Tammi 11, 2004 7:38 am 
Poissa

Liittynyt: Ti Loka 07, 2003 1:02 pm
Viestit: 19
Paikkakunta: Joensuu
Minulla ei mitään isompaa mutta kerran kun ostin m733 commandon niin siinä oli akku ihan surkee että kun sen ensimmäisen kerran latasin pikalaturilla niin akku meni jotenkin oiko sulkuun ja ei tosissaan toiminut enää sillon.
Ja sain myyjän kiinni mutta ei suostunut korvaamaan.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: Su Tammi 11, 2004 10:28 am 
Poissa

Liittynyt: To Helmi 06, 2003 2:01 pm
Viestit: 291
Paikkakunta: Helsinki, Puistola
Itselläni oli TMP:tä vaihtaesssa Car-15:sta sellanen juttu että kun lainasin ekassa pelissä Car-15:sta kaverilleni niin hän ehti ampua muutaman kudin ja akku hyytyi (akku oli 7.2 ja veteli aivan viimeisiään), joten hänen pelinsä sähköllä jäi lyhyeksi.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: Su Tammi 11, 2004 5:00 pm 
Poissa
Site Admin

Liittynyt: Ti Helmi 04, 2003 7:19 am
Viestit: 8192
Nimi: Valtteri L.
Autoin ostamaan Kurzia, joka oli ulkoisesti huomattavasti huonommassa kunnossa kuin mitä myyjä antoi ilmi. Käytiin paikan päällä hakemassa ase, mutta jotenkin toisen kodissa ei kehdannut alkaa liikoja tuijottelemaan, ja oli menty niin pitkälle ettei peräydytty.

Aseella ammuttaessa menivät rattaat heti jumiin. Aukaisu kertoi, että rataslaatikosta puuttui kaksi ruuvia, kahdet kierteet paskana ja paikalla olevat ruuvit korvikkeita. Shimmejä ei ollut ja laakerit pyörivät laatikon kuorissa. Liipaisimen palautusjousi puuttui.

Asetta ei onnistuttu palauttamaan. Olisi varmaan pitänyt käydä pistämässä hevosenpää postiluukusta sisään.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: Su Tammi 11, 2004 5:27 pm 
Poissa

Liittynyt: Ke Touko 14, 2003 6:46 am
Viestit: 40
Paikkakunta: Etelä-Suomi
Ei varsinaisesti ehkä kategorioidu aivan "pissitty silmään" -osastolle, mutta tapaus harmitti suurinpiirtein yhtä paljon:

Ostin muutama vuosi sitten täällä maailmankolkassa hyvin harvinaisen blowbackpistoolin (en mainitse tarkoituksella merkkiä tai mallia). Myyjä kertoi että toimii hyvin ja on kunnossa, eikä hintakaan ollut paha. Kävin aseen noutamassa, myyjä oli n. 13 -vuotias poika joka ei ollut ymmärtänyt aseen harvinaisuutta, vaan sillä oli huoletta pelattu Green Gasillä rankkoja pelejä. Ase oli yltäpäältä naarmuissa, luisti retkotti etuosastaan ja lähes kaikki hallintalaitteet kolkottivat löysinä. Jopa aseen pahvilaatikko oli ammuttu aivan seulaksi. Jaakonpojan tyyliin "oli edetty niin pitkälle ettei peräydytty" ja tuumailin että voisihan sen ostaa edes projektiksi...

...Mutta kun koti- ja ulkomaiset alan kaupat olivat haluttomia etsimään varaosia ko. malliin, päätin aseesta luopua. Möin sen sitten ulkomaille keräilijälle, rikkinäisenä alennettuun hintaan.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: Su Tammi 11, 2004 6:19 pm 
Poissa

Liittynyt: To Loka 23, 2003 9:07 pm
Viestit: 355
Paikkakunta: Jyväskylän mlk
Itse olen huomannut tällaista, että jos jotain ihmistä kusetetaan kaupassa, niin se ihminen usein kusettaa seuraavassa omassa kaupassaan ja niin tuo jatkuu ja jatkuu.

No itse asiaan. Ostamani käytetyt aseet ovat olleet miltei kaikki kunnossa mutta kerran minulle sanottiin että aseessa on FTK mutta sitten kun tarkistin asian ja asvasin aseen niin siinä olikin ollut nemesiksen virityspaketti.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: To Tammi 15, 2004 11:34 am 
Poissa

Liittynyt: Pe Helmi 07, 2003 5:43 am
Viestit: 145
Paikkakunta: Viikki, Helsinki
Nimi: Olli P.
Itse ostin uuden yökiikaritähtäimen, jota myyjä mainosti kovaan ääneen GEN 2:ksi, mutta lähempi tarkastelu, tutkiminen, vertailu jne. paljasti tähtäimen "vain" GEN 1+:ksi. Valitettavasti onnistuin hieman sähläämään, minkä takia vaihtaminen tai palauttaminen ei enää onnistunut. Onnistuin kuitenkin maksamaan laitteesta melkein kaksinkertaisen hinnan kuin jos olisin lähtenyt laitetta Briteistä tilaamaan.

Laitteen olisi siis saanut noin 400-500 euroon, mutta maksoin siitä 800, sinänsä se ei ollut ongelma, koska rahaa piisasi vaikka lampaiden syötäväksi :roll:


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: To Tammi 15, 2004 12:17 pm 
Poissa

Liittynyt: To Helmi 27, 2003 12:41 am
Viestit: 180
Paikkakunta: Åbo
Minulla on käynyt ilmeisen hyvä tuuri ostamieni käytettyjen vermeiden kanssa. Kauppaa olen tehnyt ainoastaan ennaltaan tuttujen harrastajien kanssa.

Potu: Kai sitä saa omaa järkeäkin käyttää että hommassa on jotain mätää jos UUTTA toisen sukupolven valonvahvistinta(?) myydään tuohon hintaan... :)

T: hill


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: To Tammi 15, 2004 12:35 pm 
Poissa

Liittynyt: Ma Helmi 10, 2003 2:28 pm
Viestit: 382
Paikkakunta: Pieksämäki
Vaihdoin oivallisesti palvelleen MC51:n SPAS 12:sta joka olikin valmiiksi hajalla. Myyjä väitti kuitenkin kivenkovaan että ase oli luovutushetkellä kunnossa.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: To Tammi 15, 2004 1:47 pm 
Poissa

Liittynyt: To Helmi 06, 2003 1:01 pm
Viestit: 217
Paikkakunta: TURKU
Henkilökohtaisesti olen tehnyt pöpöttimillä melko runsaastikkin kauppaa netin välityksellä ja yhtä tapausta lukuunottamatta kaikki on toiminut loistavasti.

Mutta kerrotaampa tästä kerrasta jolloin joku todella ruikkasi silmään ja pahasti.

Oston kohde oli AK-47 M100FTK + Lisäkikkuloita.

Myyjä vaikutti varsin vakuuttuvalta ja mukavalta persoonalta joka selitti varsin yksityiskohtaisesti aseesta ja ominaisuuksista. Näin jopa kuvan aseesta ja kaikki näytti olevan kunnossa. Noh eipä siinä mitään. Kaikki sujui hyvin siihen saakka kunnes toin aseen kotiin ja avasin paketin.

Ensisekunneista asti näin punaista nostaessani aseen laatikosta. EI SAATANA... ensiksi pisti silmään mustiksi maalatut "puuosat". Maalaus jälki oli ala-arvoista, maali oli valunut ja täynnä sormenjälkiä (Elikkä näpit lyöty kiinni viellä märkään maaliin).
Noh eipä siinä sitten mitään. Nieleskelin pariin otteeseen ja jatkoin tutkimista vain todetakseni että koko laatikon kansi oli saanut osakseen uuden maalipinnan ja vielläpä neljä reikää joihin oli joskus muinoin kiinnitetty weaver kisko.

Noh ulkoisesti asetta ei oltu tämän enempää raiskattu mutta pian selvisi että mitään FTK:ta ase ei ollut ikinä nähnytkään. Vähän systemaa sisällä ja siinä se.

Noh ensimmäinen pelikerta paljasti loputkin ongelmat aseessa. Ase oli yksinkertaisesti yksi iso syöttöhäiriö ja pisteenä i:n päällä edellinen omistaja oli jotenkin onnistunut painamaan tarkkuuspiipun hieman kasaan joka vaikeutti kuulien jouhevaa ulostuloa kummasti.


Myyjästä ei tämänjälkeen kuulunut juurikaan mitään mutta onneksi pääsin aseesta melkohelposti eroon pissimättä ketään silmään.

Että tälläinen tarina.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: To Tammi 15, 2004 4:48 pm 
Poissa

Liittynyt: Pe Helmi 07, 2003 5:43 am
Viestit: 145
Paikkakunta: Viikki, Helsinki
Nimi: Olli P.
hillbilly kirjoitti:

Potu: Kai sitä saa omaa järkeäkin käyttää että hommassa on jotain mätää jos UUTTA toisen sukupolven valonvahvistinta(?) myydään tuohon hintaan... :)

T: hill


Järkeä käytin kyllä ja epäilin pitkään voiko se olla totta, Jenkkilässä kuitenkin myytiin sitä oikeaa Yukonin GEN 2+ pimeänäkölaitetta reiluun 1000 dollariin. Kyseessä ei siis ole oikeaoppinen yötähtäin, vaan eräänlainen monitoimilaite, jossa tähtäinmerkkinä toimii laser.

Kyselinkin kovasti laitteesta ja toista sukupolvea sen piti olla. Kyseinen laite on vain valmistettu kehittyneemmin kuin perinteiset GEN 1 laitteet, minkä takia myyjä itsekin luuli kyseessä olevan GEN 2 tuote.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: To Tammi 15, 2004 6:19 pm 
Poissa

Liittynyt: Pe Kesä 20, 2003 4:30 pm
Viestit: 71
Paikkakunta: Nurmijärvi
Itselleni myytiin AK-47 Beta Spetsnaz tavallisena AK-47:na. (En päässyt asetta näkemään ennen kuin postista noudettuani...)

Ase oli hyväkuntoinen ja ihan hyvän tuntuinen muutenkin, joten en siitä sitten myyjän kanssa alkanut kinaamaan. Itseasiassa tykästyin tuohon jopa enemmän kuin tavalliseen AK:hon, jota olin välillä päässyt kokeilemaan.


Viimeksi muokannut eetu_ päivämäärä To Helmi 19, 2004 9:31 am, muokattu yhteensä 1 kerran

Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: La Tammi 17, 2004 9:50 am 
Poissa

Liittynyt: Ke Maalis 12, 2003 3:37 pm
Viestit: 77
Paikkakunta: Tampere / Turku
Hmm..
Oikeastaan minua on pissitty silmään, enemmän tai vähemmän, joka ikisessä aseostoksessani.

Sain ostettua aikoinaan halvalla MP5SD5:n, joka tuohon aikaan oli melko harvinainenkin. Ase oli kuitenkin todella lussu, eikä ampunut kuin ehkä 10 metrin päähän. Tuolloin en niiden tekniikasta tajunnut mitään, joten voi olla, että pelkkä hoppikumi oli kulunut. Sain kuitenkin aseesta revittyä ~30% voittoa myydessäni sen eteenpäin, joten en valita.

Samoihin aikoihin ostin käytetyn PSG1:n, joka tuokin minun silmissäni vaikutti edulliselta. Tässä oli vikana se, että se ei aina jaksanut vetää jousta ihan taakse asti. Sen kanssa tuli kamppailtua aika paljon, mutta lopullinen vika taisi olla kelvoton akku :) Myin sen eteenpäin, juuri Turun peleihin ilmestyneelle pelottavan kokeneelle hepulle Salosta, pilkkahinnalla. (Eipä kestä, Hillbilly)

Seuraavaksi ostin joltain nuoremmanpuoleiselta hepulta SIG550:n. Sähköposteissa hän ystävällisesti ilmoitti, että aseessa on rungossa "kolme pientä naarmua". Noh, otin aseen pois laatikosta, ja totesin että runko oli haljennut kolmesta kohtaa ja paikattu epoksilla.
Tässä vaiheessa ketutti sen verran, etten edes jaksanut soittaa tyypille, vaan menin armotta pelaamaan. Pikkuinen kolhu jostain, ja aseen etupää oli vasemmassa kädessä, ja takapää oikeassa.. irrallaan.
Soitin samantien myyjälle ja kuulin ensimmäistä kertaa hänen äänensä. Uskoakseni ikä läheni ~13:a vuotta, joten sain puhuttua helposti hänet paniikkiin ja sain rahani takaisin.

Seuraava pyssy oli käytetty ak47, jonka ostin kaverilta. Siinä oli mekhan kosketuspinnat aivan väljähtäneet, joten sellaiset piti tehdä itse uudet. Noteerasin vian oikeastaan jo ennen kauppaa, en vain tiennyt mistä se johtuu. Joten oma vikahan tuo oli.

Seuraavaksi ostin jälleen kaverilta M16a2:n, joka oli jo valmiiksi aivan tuhon partaalla. Runko oli jokapuolelta halki jne. Hinta oli kuitenkin mukava. Tähän ostin sitten melko nopsaan metallikuoret, fulltuneupin jnejne.
Lopulta alkuperäisestä aseesta ei ollut enää mitään jäljellä, mutta se ei silti ikinä oikein toiminut. Tähän päivään asti tuo ase on ollut Turussa ja KT-VA:n peleissä melkoisen legendaarinen näky. Kaikki osat on vaihdettu vähintään 2-3 kertaa. En muista milloin se olisi viimeksi kunnolla toiminut.
Tämä oli siis lopulta huonoin kauppani, ja on sitonut tähän mennessä rahaa varmaan yli 3000 euroa :)

Uusia aseitakin on tultu ostettua: muunmuassa KSC:n TMP, KSC:N M9 ja Maruin Tactical Master.
TMP sanoi itsensä irti heti ensimmäisellä laukauksella, M9 pysyi kutakuinkin eheänä, Tactical Master taitaa olla vieläkin komerossa, enemmän tai vähemmän kärsineenä :)

En nyt väitä, että olisin pyssyjäni mitenkään hellällä kädellä käsitellyt, mutta huonoa tuuriakin on tultu koettua. :)


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: La Tammi 17, 2004 11:24 am 
Poissa

Liittynyt: Pe Helmi 07, 2003 12:45 am
Viestit: 61
Paikkakunta: Hämeenlinna
Noh, tässä on kysymys uuden aseen ostamisesta, mutta kelvannee tähän topicciin kumminkin.
Kaverini osti vuoden 2000 kesällä Nemesiksestä viritetyn G3 SG/1:n hintaan 5000 markkaa. Myyjä lupasi tuolloin, että aseessa on Systeman high speed -koneisto M100-jousella ja että kaikki koneiston osat on korvattu Systemalla. Tuossa viime kesänä ko. ase lopetti yhteistyön, sitä ennen ei mitään ongelmia ollut ilmennyt, joten mechaa ei ole avattu kertaakaan.
Noin kuukausi sitten ase päätyi meikäläisen näppeihin korjaukseen. Kun avasin mechan, en oikein uskonut silmiäni. Mechan sisältä paljastui seuraavaa: Systeman kuulalaakerit, alumiininen männänpää, silent head sylinterinpää, laakeroitu jousenohjain ja M100-jousi. Kaikki muut osat olivat Maruin alkuperäisiä. Ensimmäinen mielikuva oli se, että viritys on kasattu "jämäpaloista", eli ylimääräisiksi jääneistä osista. Mitä helvetin järkeä on laittaa aseeseen alumiininen männänpää ja silent head sylinterinpää?
Kaverini ei laiskana miehenä ole vielä ottanut yhteyttä Nemesikseen, mutta kunhan asian tiimoilta jotain kuuluu, niin ilmoittelen siitä tänne. Itse kyllä boikotoin Nemesistä siihen asti, kunnes asia on saatu selvitetyksi ja kaverilleni jonkinlaista korvausta.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: Ke Helmi 18, 2004 7:43 am 
Poissa

Liittynyt: Pe Heinä 25, 2003 11:54 am
Viestit: 241
Eipä juuri ole minua hijattu, mutta kaverini osti käytetyn M4 R.I.S:in, ja siinä oli kai M733 yläkahva (näin ainakin ymmärsin, en oikein näistä Colteista tiedä)


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: To Helmi 19, 2004 9:31 am 
Nurmipora:
Lainaa:
Mitä helvetin järkeä on laittaa aseeseen alumiininen männänpää ja silent head sylinterinpää?


Systema ei tee erikseen ns. silent head set sylinterinpäätä, vaan vain non bore-up ja bore-up sylinterinpäitä, jotka eroavat paitsi kooltaan myös valmistusmateriaaliltaan.

Silent head set koostuu Systeman perusmessinkisestä sylinterinpäästä, jossa on ilmaputken kohdalla pyöristys, johon SH-setin mukana seuraava AERO-tyypin männänpää mahtuu. Täten myös Bore-up setit ovat varustettu silent head setillä, tosin hieman suurempina versioina.Silmiin pissimisistä vielä sen verran, että joskus ammoisina aikoina kun en vielä omistanut minkäänlaista kantolaitetta vaihdoin M16:n regu-lippaan M16:n 300bb hi-cap lippaaseen. Lähetin reguni ja myyjä lupasi lähettää hi-capin saman päivänä. Kahteen päivään ei kuulu mitään, jonka jälkeen soitan myyjälle ja kysyn tilannetta. Hän lupaa lähettää lippaan seuraavana päivän ja tekeekin niin. Lipas saapuu ja aivan naarmuinen. Maalia on jäljellä vain pari hassua läiskää. Testaan lipasta aseessani ja totean sen toimimattomaksi, jonka jälkeen päätän avata lippaan. Käy ilmi, että lippaan jousi on mennyt poikki tilanteessa tai toisessa ja entinen omistaja on taivuttanut sitä "takaisin muotoonsa". Soitan jälleen tälle henkilölle ja pyydän perumaan kaupat, johon hän suostuu.

Reguani ei kuitenkaan kuulu takaisin vielä vuoteen, ennen kuin sattumalta näen samaisen kaverin ilmoituksen netissä ja soitan hänelle. Vuoden vanha kauppamme perutaan ja jälleen sovimme, että lähetämme lippaat samana päivänä. Pyydettyäni häntä ensin lähettämään reguni hän sanoo, ettei voi luottaa minuun tarpeeksi. Hänhän se ensisijassakin huijasi kaupoissa! On kaverilla otsaa.

Joka tapauksessa saan reguni takaisin, tosin samassa kirjekuoressa kuin missä lähetin hi-capin. Edelleenkään tämä kaveri ei täysin pysynyt sanojensa takansa...


Ylös
  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: To Helmi 19, 2004 11:37 am 
Poissa

Liittynyt: Ma Helmi 16, 2004 10:38 am
Viestit: 19
Ivan kirjoitti:
Eipä juuri ole minua hijattu, mutta kaverini osti käytetyn M4 R.I.S:in, ja siinä oli kai M733 yläkahva (näin ainakin ymmärsin, en oikein näistä Colteista tiedä)


Vaan eipä taida muista coltin vehkeistä kahva irti lähteä kuin M4:sta, eli ilmeisesti siinä oli vaihdettu kuorista ainakin toinen puoli.

Ostin ensimmäiseksi aseekseni Steyr AUG SR:n jossa väitettiin olevan Systeman FTU ja m100 jousi. Jousi löytyi, mutta vain muutamilla, "kriittisimmillä" systeman osalla oli rataslaatikkoa ehostettu. Vaan eipä tuo paljoa haitannut, kun aseen hintakin oli vain 250e.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: To Helmi 19, 2004 1:26 pm 
Poissa

Liittynyt: Ke Loka 22, 2003 12:19 pm
Viestit: 60
Paikkakunta: Pieksämäki
Tämä ei varsinaisesti ole huijaus, mutta kerrompahan vaan.
Elikkä olin ostamassa eräältä tyypiltä g3/sg1:htä kolmella lippaalla, kiikarilla, akulla ja laturilla hintaan 250e. No kauppa kuullosti hyvältä ja soitin myyjälle että tämä postittaisi aseen. Myyjä ehdotti että maksaisin ensin rahat hänen tililleen, jolloin hän laittaisi aseen postiin. Tähän en suostunut. Jostain kumman syystä hän ei halunnut postittaa postiennakolla mutta suostui siihen lopulta.
No odottelin viikon mutta asetta ei vaan kuulunut, soitin pojalle ja kysäisin notta missä vika? Hän selitti tilanteen, mutta sama tapaus toistui seuraavalla viikolla. Tätä jatkui kuukauden ajan, jolloin oma pinnani petti ja viimein kysyin häneltä aikoiko hän postittaa aseen vai ei? No ilmeisesti ei, koska hän löi luurin korvaan. Sen koomin en ole tästä kuullut mitään.

Epäilin lopulta, että tyyppi oli aikeissa huijata.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: To Helmi 19, 2004 4:40 pm 
Poissa

Liittynyt: Pe Helmi 07, 2003 12:45 am
Viestit: 61
Paikkakunta: Hämeenlinna
Carbine:
Itsekin tajusin tämän pari päivää sitten, mutta kiitoksia oikaisusta kuitenkin. Ikävä kyllä se fakta ei muuttunut, että Nemesis kusetti kaveriani.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: To Helmi 19, 2004 9:56 pm 
Nurmipora: Ikävä tilanne kun kyseessä on jopa niinkin tunnettu liike kuin Nemesis :(


Ylös
  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: Pe Helmi 20, 2004 9:19 pm 
Poissa

Liittynyt: La Helmi 08, 2003 5:44 pm
Viestit: 525
Paikkakunta: Lappeenranta
Itse vaidoin aikoinaan erittäin hyväkuntoisen AUG SR:ni (, joka oli silloin ensimmäinen aseeni) M16A2:een. Asettani olin pitänyt kuin kukkaa kämmenellä ja myyjä antoi ymmärtää omastaan samoin, joskin tukki oli maalattu uudelleen.

Aseet vaihdettiin Matkahuollon välityksellä ja kaikki tapahtui ajallaan (sain myös pienen rahallisen hyvityksen tililleni kuten oli sovittu). Uudesta aseestani paljastui kuitenkin muutama ikävä seikka: ylärungon toinen korvake oli irronnut, kenttäpurun taaempi tappi oli korvattu jonkinlaisella pultilla (johti myöhemmin sen katoamiseen kokonaan), aseen mukana tullut akku oli surkea (Robben 1500mah, joka ei edes jaksanut pyörittää asetta), aseessa oli syöttöhäiriöitä, yksi aseen mukana tulleista kolmesta lippaasta toimi hyvin huonosti ja kaksi muutakin hieman heikosti. Aseen mukana tuli myös itserakennettu halogeenispotti, jonka sähkötyöt olivat kamlaa katseltavaa, mutta eipä voi valittaa kun se oli kaupanpäällinen...

Olin kuitenkin aseeseeni (hyvityksen takia) sen verran tyytyväinen, että annoin olla... Nyt ase on kokenut joitakin muutoksia ja pidän siitä kovasti. Tapaus sinänsä on omaa tyhmyyttäni, sillä en vaatinut kunnollisia todisteita aseen kunnosta.

Tämä on ollut oikeastaan ainoa ikävä tapaus omalla kohdallani. Monissa kaupoissa olen jopa yllättynyt positiivisesti.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: La Helmi 21, 2004 1:36 am 
Poissa

Liittynyt: La Maalis 01, 2003 7:05 pm
Viestit: 66
Paikkakunta: Konnevesi/ Mikkeli-Karkialampi;)
Pari pientä ikävää kokemusta on tällä saralla eteeni sattunut.

Tapaus 1. Ostin halvalla SP:n M203,. Heittimen piti olla myyjän mukaan kunnossa lukuun ottamatta puutuvaa adapteria mihinkään M16 sarjalaiseen. Jahka ase minulle saapui huomasin, että kummatkin mukana tulleet Mosquito moldsin kaasu kranaatit olivat hajonneet pohjasta ja liipaisinkaareen oli tehty ruman näköiset ihme viritelmät pitämään tämä paikallaan.

Tapaus 2. Ensimmäisen softis vuoden loppupuoliskolla vaihdoin uuden veroisessa kunnossa olevan Maruin M16A2 parisen vuotta vanhaan Maruin M4A1 RISsiin. Tämänkin aseen piti olla täysin kunnossa, mutta paketista paljastui M4A1 RIS josta oli toisen puolen kenttäpurku rikki, akku suoraan anuksesta(omani mukaan lähti uusi 8,4v 2100mAh BYD), kiskopanssarit puuttuivat kokonaan, suutin täynnä hiekkaa ja yhdellekkään aseen ruuville ei ollut varmaan koskaan edes näytettykään ruuvimeisseliä. Kaiken lisäksi myyjä lähetti aseen varmaan viikko sen jälkeen kun omani oli lähtenyt postiin.

Näiden jälkeen en ola pahemmin ostellut käytettyjä aseita. Parisen käsiini halvalla eksynyttä sähköä olen myynyt eteen päin kunnostuksen jälkeen.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: To Heinä 15, 2004 5:05 pm 
Poissa

Liittynyt: Ke Heinä 14, 2004 4:53 pm
Viestit: 9
Paikkakunta: sauvo
Mä ostin käytetyn aseen (sig 551) postin kautta yheltä tyypiltä.
Sähköposteissa kertoi kaiken olevan kunnossa.
Kaveri sanoi lähettävänsä aseen heti. Kahden viikon kuluttua oli ase postissa. Kotona paketin avasin. Paketista puuttui laturi, takatukki oli katkennut ja aseesta puuttui burst-piiri.
Soitin kaverille ja hän sanoi unohtaneensa laturin lähettä. Kesti taas kaksi viikoa ennen kuin hän vaivautui käymään postissa.
Sitten latasin akun normaalisti ja menin takapihalle koittamaan. yhden liippaan ampui normaalisti kunnes akku hyytyi. Otin toisen akun latauksesta ja koitin sitä.
Noin 10 panosta ammuttuani ase yhtäkkiä meni tukkoon.
No, sitten aseen avasin kun ei panosta puhdistustikulla pois saanut. Sitten menin taas ampumaan ja taas ase meni tukkoon.
Ajattelin, että lähetän aseen takaisin kun oli sovittu, että aseen voin paluttaa.
Soitin tyypille ja hänelle se sopi. Viikon päästä soitin hänellä kun ei ollut jaksanut asetta käydä lunastamassa.
Nyt tyyppi oli jo muuttanut mielensä enkä asetta voinutkaan palauttaa.
Nyt mulla sitten on paska ase ja tyyppillä mun rahat.
Kiva.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: Su Heinä 18, 2004 10:08 pm 
Poissa

Liittynyt: To Loka 23, 2003 9:07 pm
Viestit: 355
Paikkakunta: Jyväskylän mlk
Mitenköhän tässä enää uskaltaa mitään käytettyä asetta ostaa kun näitä tarinoita kuuntelee. :)


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: Ma Heinä 19, 2004 9:13 pm 
Poissa

Liittynyt: Pe Helmi 14, 2003 10:12 am
Viestit: 288
Paikkakunta: Jyväskylä
Nimi: Pasi Reina
Ostimpa muinoin pilkkahinnalla APS-2SV:n, jonka tukin etummainen ruuvi oli kiristetty melkein sylinteristä läpi ja aseen öljy oli niin vanhaa, että jumitti aseen totaallisesti ---> pyssy osiksi, osat astianpesukoneeseen ja johan toimi, huvitti vaan se öljy :lol:
Myöhemmin vaihdoin kysyisen APSin jo aika vanhaan PSG:hen, josta poksahti heti tappet plate ja niitähän ei suomesta edes saa...

Vasta nyt on ase alkanut toimimaan, kuten pitää, koska kaikki, mitä voi vaihtaa, on vaihdettu.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: Ma Heinä 19, 2004 9:19 pm 
Poissa

Liittynyt: To Loka 23, 2003 9:07 pm
Viestit: 355
Paikkakunta: Jyväskylän mlk
Kumma juttu että minä olen ostanut ja vaihtanut aseita aika todella paljon ja kaikki aseet ovat toimineet niinkuin pitää. Yhtä poikkeusta lukuun ottamatta.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: Ti Elo 31, 2004 4:00 pm 
Poissa

Liittynyt: Ti Elo 24, 2004 10:42 am
Viestit: 137
Paikkakunta: Helsinki
Ostin sähkökäyttöisen käytetyn XM177E2 *limited forrest editionin*.
Minulla ei ollut mahdollisuutta kokeilla asetta ja sain aseen postiennakolla. Siinä oleva largeakku akkupussissa oli ihan p***a, lippaassa oli syöttöhäiriöitä (hicu), siinä oli kaikennäköisiä "patentteja", oikean puolen etutähtäimestä oli lohjennut palanen ja "maastokuviot" olivat spraylla tehdyt. Myöhemmin huomasin vielä että siinä oli EG700 moottorin tilalla EG560 moottori. Aseen tehot ovat hieman huonohkot joten pitäisi varmaan ostaa siihen uusi moottori.

Sitten olen nyt ostanut siihen uuden akun, puhdistustikun (ei tullut mukana), akunpurkajan ja vaihdoin hicun sisälmykset kaverin kanssa jolla hicuni toimi.
Myyjä siis kusetti minua oikein olan takaa mutta olen sentään kiitollinen että paketissa ei tullut mitään kakkosnelosta tai muuta vähemmän kivaa.

Eli aseesta on tullut jo nyt todella kallis ja nyt pitäisi ostaa vielä lisää osia siihen niin tuli kaduttua että miksi en säästänyt ja ostanut uutta sähköä...

Sitten kun olin niin v*ttuuntunut niin en jaksanut enää ottaa siihen myyjään yhteyttä. Akusta se vaan sano että "se toimi kun lähetin sen sulle, posti on varmaan rikkonut sen".


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: Pe Syys 03, 2004 4:03 pm 
Poissa

Liittynyt: To Heinä 08, 2004 10:48 am
Viestit: 256
Paikkakunta: Rauma
Ei sen kummempaa kuin pelkkää positiivista palautetta, elikkä ostin maruin mp5a5 metalli kuorilla ja muilla herkuilla, mutta aseen akut olivat erittän kehnot ja omistaja sanoi että aseessa on jotkin systeman rattaat. Mutta kun tein uuden akun niin sekään ei pyörittänyt kunnolla niin arvelimme että aseessa on jokin raskaampi viritys joka siinä luultavasti onkin.

BTW. ostin aseen 100 eurolla lekan myyntiosiolta ja myin kaverille 260 eurolla.

[Muokkaus] ISOT KIRJAIMET. -Jaakonpoika


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: Su Joulu 19, 2004 4:48 pm 
Ei pahemmin, mutta juu, käytännössä on kuset tullut näköelimiin. Päätin ottaa riskin ja vaihdoin kerran P90 AK-47:ään. :roll:
AK ei ollut ihan täysissä sielunvoimissa (vaikkei sillä sitä ollut). Vikoja en luettele, mutta yleissilmäyksellä varsin huonokuntoinen. Eikä tullut kaikkia kamoja, mitä sovittiin. :cry:
Jälkeenpäin kyllä pänni, olihan (minun mielestä) se P90 varsin mukava veijari tähän AK:n vainaaseen. :?

PS. Ei ollut ostojuttu, mutta kusi oli kuitenkin mukana.


Ylös
  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: Pe Kesä 24, 2005 12:26 pm 
Poissa

Liittynyt: To Kesä 16, 2005 6:25 pm
Viestit: 75
No ostin M16 A1 VN käytettynä en tiiä oliks omistaja tietonen tästä mutta se viikonlopun ammuskelun kesti, sitten moottorii meni joku ja sulake palo eikä viittitty avaa kun ei olla isän kaa mitää tekniikka-ammattilaisia. :lol: Onneks me saatiin palauttaa se kun oltiin tehty sopimus.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: Pe Kesä 24, 2005 1:03 pm 
Poissa

Liittynyt: To Touko 13, 2004 6:59 pm
Viestit: 39
No eihän siihen olisi muuta kuin vaihtaa vaan sulake joka on nyt ihan simppeli juttu. Ostaa vaan uuden, ja laittaa sen vanhan tilalle. Varsinkin kun sulake on esim siinä etutukin sisällä.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: Pe Kesä 24, 2005 2:39 pm 
Poissa

Liittynyt: Su Touko 02, 2004 6:04 pm
Viestit: 264
Paikkakunta: Oulu
Sulake ei yleensä pala itsekseen. Jos tilalle heittää uuden niin sekin todennäköisesti palaa. Pitää ensin ottaa selvää viasta joka aiheutti sulakkeen palamisen. (Esim. rattaiston jumiutuminen, oikosulku)


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: Pe Kesä 24, 2005 3:30 pm 
Poissa

Liittynyt: To Kesä 16, 2005 6:25 pm
Viestit: 75
Veikkaan että rattaiston jumiutuminen, btw, meillä paloi yht 6 sulaketta :roll:


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: Su Kesä 26, 2005 6:35 am 
Poissa

Liittynyt: To Touko 05, 2005 9:48 am
Viestit: 55
Paikkakunta: Varkaus
Minua ei varsinaisesti ole kukaan käytetyn myyjä "pissinyt silmään", mutta airsoftin alkuaikoinani petyin kovasti nemesiksen erään aseen virheelliseen lähtönopeuteen.

Olin jo tsiigaillut itselleni sopivaa vemppupistoolia. Ominaisuuksia pitäisi olla suhteellisen suuret tehot ja halpa hinta. Silloin Academyn Desert Eaglet olivat juuri ilmestyneet hyllyyn. Hinta 30e ja lähtönopeudeksi ilmoitettiin 70m/s! Ajattelin heti että tuollainen pitää saada. No ei muuta kun asetta ostamaan nemesiksestä. Mukaan pussi kuulia, ettei lopu kesken.

Ensimmäisen kerran aseella ampuessani en osannut sanoa kantamasta juurikaan mitään, aloittelija kun olin. Mutta huonot tehot tulivat ilmi ensimäisissä pienen kaveriporukan peleissä. Aseella ei kantanut kuin rahtusen yli "markettivemppujen" kantaman! Pettyneenä lähdin kotiin pelailujen jälkeen ja ensimmäiseksi menin nemesiksen nettisivuille. Sivut väittivät edelleen lähtönopeudeksi 70m/s. No, muutaman päivän päästä tarkistin sivut uudestaan ja lähtönopeus oli muutettu lukuun 43m/s! Vitutus nousi, mutta laski myös nopeasti. Ase oli kuitenkin ollut halpa, ja loppujen lopuksi se päätyi pöytälaatikkoon kaksien pelejen jälkeen. Sen jälkeen ase oli useimmiten lainassa kunnes se otti ja hajosi pakkasessa.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: To Kesä 30, 2005 8:46 am 
Poissa

Liittynyt: Su Maalis 21, 2004 7:25 pm
Viestit: 111
Paikkakunta: Ivalo
Ei varsinaisesti ole pissitty, mutta on meinannut käydä nolosti ostaessani NVA:n tavaraa. Kyseessä oli DDR:n NVA eli National VolksArmee :wink:, eli mahdollisimman kaukana North Vietnamese Armystä. Suosittelisinkin, että kun myydään tavaraa jossa on tippakuvio, käytettäisiin ennemmin myyntiotsikossa DDR:rää kuin NVA:ta, niin ei mene ihmisillä sekaisin.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: To Kesä 30, 2005 1:08 pm 
Poissa

Liittynyt: La Marras 27, 2004 11:40 am
Viestit: 82
Paikkakunta: Laukaa
Itselleni on myös käynyt noin että olen ollut ostamassa NVA kamaa luullen sitä juuri VN kamaksi :wink: .


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: To Kesä 30, 2005 8:23 pm 
Poissa

Liittynyt: Ti Helmi 08, 2005 8:09 pm
Viestit: 28
No ehkä vähän, ostin tänään vsr-10 prosniper. Noh myyjä sanoi 5 peliä pelannut 1,5 vuodessa, en uskonut mutta ostiin silti: Varmistin rikki, etutähtäin poissa, kuluneen näkönen. Näytti että pelejä oli pelattu enemminkin 50 kun 5.

[Muokkaus] Siivottu niin maan pirusti. -J


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: Pe Heinä 01, 2005 2:50 am 
Poissa

Liittynyt: To Helmi 06, 2003 6:59 pm
Viestit: 2694
Paikkakunta: Oita, Japan
Nimi: Petri P.
Tigerhand kirjoitti:
Ei varsinaisesti ole pissitty, mutta on meinannut käydä nolosti ostaessani NVA:n tavaraa. Kyseessä oli DDR:n NVA eli National VolksArmee :wink:, eli mahdollisimman kaukana North Vietnamese Armystä. Suosittelisinkin, että kun myydään tavaraa jossa on tippakuvio, käytettäisiin ennemmin myyntiotsikossa DDR:rää kuin NVA:ta, niin ei mene ihmisillä sekaisin.

Tai sitten että Vietnamilaisiin viitattais Quân đội Bắc Việtninä tai People's Army of Vietnam. :P


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: Ma Syys 05, 2005 4:01 am 
Poissa

Liittynyt: Ke Heinä 13, 2005 8:09 am
Viestit: 225
Paikkakunta: Kangasniemi
Myin maruin valmistaman NBB kaasu dessun 4 kuukautta sitten, eikä maksusta ole tietoakaan.
Ostaja lupaa kokoajan maksaa aseen,mutta mikään ei auta.
:cry:

[Muokkaus] Välimerkkien jälkeen välilyönti!


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: Ma Syys 05, 2005 2:05 pm 
Poissa

Liittynyt: To Heinä 08, 2004 10:48 am
Viestit: 256
Paikkakunta: Rauma
Olisiko kannattanut myydä postiennakolla?


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: Ma Syys 05, 2005 2:19 pm 
Poissa

Liittynyt: To Huhti 01, 2004 8:59 am
Viestit: 122
Paikkakunta: Vantaa/Tikkurila
Minä en nykyisin enää myy edes postiennakolla. Jo parikolme kertaa on käynyt niin, ettei ostaja olekaan hakenut tuotetta. Parhaina syinä ehkäpä "Oon ruotsissa, enkä voi hakee" ja "En mä harrastakkaa enää" 8)

Ei niihin ihmisiin oikein voi luottaa :|


Ylös
 Profiili  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 274 viestiä ]  Mene sivulle 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Seuraava

Kaikki ajat ovat UTC


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi

Etsi tätä:
Hyppää:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com