Softaajille vuodesta 2002
Varusteleka.fi
Tänään on Ma Loka 02, 2023 9:41 pm

Kaikki ajat ovat UTC
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 25 viestiä ] 
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: JG M16A3 ja muut saman sarjan pyssyt
ViestiLähetetty: La Tammi 05, 2008 7:37 pm 
Poissa

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 1:54 pm
Viestit: 203
Huomasin tällaisen ja rupesin vertailemaan tätä Cyman Colt M16A3 kanssa.
Eli siis tiedot molemmissa melkosamanlaiset.
JG:
Aseeseen sopivat myös muiden valmistajien lippaat.
Gearbox versio 2
Paino 2980 g
Pituus 1005 mm
Lähtönopeus n.100 m/s, 0.2g kuulalla

Cyma:
Säädettävä hoppi
Tyyppi : AEG 1,0J
Lipas: 300 BB
Paino: 2980 GR
Pituus : 980 MM
Teho: 1 Joule
Metal Box
Metal Gear

-------------------------------------------------------------------------------------
Eli siis onko tuo Cyman vekotin metallisempi kun JG;n? Ja meneekö kumpaakaan M203?


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: La Tammi 05, 2008 9:19 pm 
Poissa

Liittynyt: La Joulu 02, 2006 10:41 pm
Viestit: 142
Paikkakunta: Kuopio
Jos painot on kerta grammalleen sama, niin onkohan metallien määrissä suuria eroja? En usko, mutta hassua on se että aseilla on 25mm pituusero kuitenkin.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: Su Tammi 06, 2008 3:36 am 
Poissa

Liittynyt: Pe Tammi 27, 2006 9:47 pm
Viestit: 586
Paikkakunta: Vantaa
Cyma ei ole valmistanut yhtään M4/M16-sarjan asetta (ellei sitten niitä pelitehottomia muovipiruja aikoinaan). Pituusero nyt voi periaatteessa muodostua vaikka mittanauhan taipumisesta, joten siitä on hankala sanoa mitään.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: Su Tammi 06, 2008 9:19 am 
Poissa

Liittynyt: Su Heinä 01, 2007 1:22 am
Viestit: 44
Mistä voi varmaan päätellä että kauppias on nimennyt tuotteen väärin. Tai sitten väsymyksestä ei ajatus kulje, joten nukkumaan ->.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: Su Tammi 06, 2008 9:49 am 
Poissa
Site Admin

Liittynyt: Ti Helmi 04, 2003 7:19 am
Viestit: 8192
Nimi: Valtteri L.
Tuotteen tekniset tiedot eivät ole mitään tulella taivaisiin kirjoitettuja totuuksia, eikä niitä ole mitattu VTT:llä. Moni vaaka väräjää ja harvaa mittanauhaa jaksaa katsoa tarkkaan. Päälle moni väliporras saattaa helposti kopioida yhden tuotteen tiedot kaikkiin muihin.

Ei kantsi liian tarkkaan katsoa. Jos on epäselvää, mitä on ostamassa, osta muualta.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: Su Tammi 06, 2008 9:51 am 
Poissa

Liittynyt: Su Loka 28, 2007 10:41 am
Viestit: 390
Paikkakunta: Lappeenranta
Luulisin että toi "Cyman" Coltti on Wellin valmistama, muutamassa putiikissa oon huomannu myynnissä olevan coltteja joiden valmistaja kohdassa lukee Cyma/Well. Eihän näistä kiinatussareista ota selkoa, kun valmistajia alkaa olemaan jo niin paljon. Sitä paitsi voi olla, että Cyma ja Well ovat samaa firmaa, mutta myyvät tuotteitaan jostain ovelaakin ovelammasta syystä eri valmistaja nimikkeillä. Vähän niin kuin Pirkka. Se pirkka appelsiini mehu voi hyvinkin olla valmistettu samalla tehtaalla kun se Brasilkin, mutta purkissa vaan lukee Pirkka.

Ite melkein taipuisin tonne JG:n puolelle, koska kaikki JG:n aseet joita olen räplännyt ovat milteinpä 99% marui kopiota, (Se että onko se hyvä asia saa olla jokaisen itse päätettävissä.) kun taas Cyma saattaa muuntaa aseita paljonkin. Ja jos tuo Coltti on vielä niitä Wellin valmistamia, niin en kyllä suosittele, itte en oo paljoa hyvää kuullu niistä Wellin tuotoksista.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: Su Tammi 06, 2008 10:54 am 
Poissa

Liittynyt: Ma Syys 24, 2007 10:47 am
Viestit: 71
Paikkakunta: imatra
M203:nen menee kyllä kumpaankin, koska ne ovat ulkomitoiltaan maruin kanssa samanlaisia. Outoa kyllä, cyma ei ole tehnyt mitään colt-sarjan asetta, taitaa kyseessä olla wellin ase. Jing Gongin asetta olen räplännyt, menevältä peliltä vaikutti. Siitä kai johtuukin että JG:n aseita kutsutaan "kiina-aseiden Tokyo Maruiksi".


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: Su Tammi 06, 2008 11:43 am 
Poissa

Liittynyt: La Joulu 02, 2006 10:41 pm
Viestit: 142
Paikkakunta: Kuopio
Kirjoitin toiselle laudalle Wellin Tactical Launcherista.

Lainaa:
Itse tilasin juuri (ja sainkin sen jo), Huuto.Netistä Wellin "Tactical Launcherin". Tämä pyssy ei siis ammu 6mm muovikuulia, vaan 11,1mm kokoisia väripanoksia jota tuli pyssyn mukana ~50kpl. En siis tilannut sitä sen takia että pelaisin, vaan modausta varten, mutta kumminkin. Viritin aseen kerran ennenkuin purin sen. Sain virittää asetta enemmän, kuin sen salliman latauspituuden, jotta se meni vireeseen, eli sain runnoa pyssyä aikalailla. Sitten kuin ammuin pyssyllä, niin ääni oli "päts". Sitten rupesin purkamaan pyssyä. Ase on kevyt kuin mikä, ja aseen pienikin paino tulee kivistä jotka on pusseissa. Aseen sylinteri oli ihan kivimurussa ja kun kokeilin pistää värikuulaa piipusta, ei mennyt kuula piipusta läpi. Ase on siis täysi susi. Mukaan tuli "punapiste", laser-osoitin johtokytkimellä, kiskoon pistettävä kranaattitähtäin ja puhdistuspuikko joka ei mennyt piipusta läpi. Eli tässä on ääripää nykyisistä kiina-aseista.


Näyte Wellin tuotoksista. En usko että Wellillä ja Cymalla on mitään yhteistä. Kauppiaat eivät vain osaa.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: Ma Tammi 07, 2008 2:00 am 
Poissa

Liittynyt: Pe Tammi 27, 2006 9:47 pm
Viestit: 586
Paikkakunta: Vantaa
Cyma ja Well ovat kaksi eri valmistajaa. Marui-kopio tarkoittaa tässä asiassa muovirunkoa ja moniosaista ulkopiippua, joten rakenne ei ole niin hyvä kuin toivoa voisi, varsinkaan kun kyseessä on pitkäpiippuinen vehje.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: Ke Tammi 16, 2008 3:05 pm 
Poissa

Liittynyt: Su Joulu 11, 2005 3:52 pm
Viestit: 413
Sanotaanpa pari sanaa JG:n Coltista, nyt kun moinen omiinkin käsiin eksyi. Malli on M4A1, mutta periaatteessa samaa kauraa ne kaikki ovat. Tuotantoeräksi sattui uusin 2008-malli, "Gen2," josta kerron tarkemmin samalla kuin kirjoittelen lisää. Päivittelen viestin kuvilla, sisusanalyysilla ja kronotuloksella kun ehdin ja kameran saan noukittua. Ulko-osat käsittelen piipusta perään -järjestyksessä. Kokemusta Colteista omistettuna on kolmesta CA M15-sarjalaisesta ja lisäksi olen päässyt pääasiallisesti kaikkien yleisten valmistajien vehkeitä vähintäänkin hiplaamaan, joitakin purkamaan.

Kokonaisuus on jämäkkä ja nätisti pakattu, hyvin samaan tapaan kuin Maruin vastaava tai Sig 552. Milgearista tilattaessa mukana tuli 8,4V 1100mAh akku joka yllätyksekseni oli kohtuullisen tasoinen ja esimerkiksi Maruin vakioaseelle varmasti hyvin sopiva. Mukana tuli myös halvalla tehty etutähtäimen siirtoavain (jonka sain rikki tarpeeksi vääntämällä), kuusiokoloavaimen periaatteella toimiva avain helistinlippaaseen ja parisataa ihan kelvollisen näköistä 0,20g kuulaa. Lisäksi ne normaalit, Maruilta suoraan kopioitu ohjekirja, tulpat sun muut.

Liekinvaimennin on normaalia murometallia heikohkolla maalipinnalla, CA:n tasoinen. Ulkopiippu on 2008-sarjalle tyypillisesti täysin yksiosainen ja aivan pirun jämäkkää ja paksua tekoa. Maalikin tuntuu olevan tiukemmin kiinni. Vanhemmissa JG:n M4A1-aseissa on moniosainen ulkopiippu. Piipun oikeassa kyljessä on valkoisella maalilla rumasti maalattu teksti "C MP 6.0mm. NATO 1/7" kahdella rivillä.

Etutähtäin on oikein kivan mattapintainen ja tukeva, murometallia tosin. Jyvä on reilusti korkeammalla kuin "korvat", eikä sitä saa säädettyä niin alas kuin tahtoisi. Etutähtäimen alla on M4-sarjan aseille tyypillisesti sivulle asettuva hihnalenkki, istuu tiukemmin kuin CA:n vastaava. Maalipinta näissä kummassakin on kestävän oloinen matta.

Etukahvan puoliskot ovat jo valmiiksi kiiltävää ABS-muovia. Jonkin aivopierun takia ylemmässä kahvassa on miltei koko tila käytetty kaasuputkea simuloivan muovisen rakennelman sijoittamiseen, eikä ison akun sijoittamisesta siis ole toivoakaan, jo 8,4V 1400mAh Intellect oli aika tiukassa. Omassani menevät ehdottomasti vaihtoon jo sen takia että ovat vaan vitun rumat. Sulakehökötys on normaalinmallinen, eikä massiivinen sulakelevy Maruin tapaan, siitä plussat. Delta-rengas on vanhanmallinen ja samanlainen kuin Maruissa.

Runko on tulenvalitsimen Safe, Semi, Auto -merkintöjä lukuunottamatta merkinnätön ja sileä, eli vasemmalla kyljelläkään ei ole sitä vanhaa kummallista syvennystä mitä JG:n colteissa ennen oli. Muovi on toistaiseksi mattapintaista ja nitkumista ja notkumista ei ole, tämähän totta kai tulee muuttumaan ja halpa metallirunko onkin ehdoton ostos. Korvakkeet EIVÄT ole metallilla vahvistetut. Lukonvapautin ei liiku saati helise vapaasti. Tulenvalitsin naksahtaa tosi kivasti paikalleen. Liipaisin on suhteellisen tunnoton, eli normisettiä. Päällä on valumetallinen kisko, johon saa optiikkaa kiinni. Latauskahva aukaisee Maruin tapaan pölysuojan ja vetää lukkoreplikaa taaksepäin, harmillisesti muovinen lukon pakkosuljin ei ylläri ylläri tee mitään stressileluna toimimisen lisäksi. Kantokahva on muovinen, ei mitään erikoista mainittavaa.

Lippaista aseen oma helistin ja MAGin muoviset midcapit sopivat mainiosti, syöttivät ja tippuivat nappia painettaessa. En usko että muillakaan lippailla tulee ongelmaa.

Pistoolikahva on samaa kiiltomuovia kuin etutukki, kiillottuen varmasti ajan myötä peilinkirkkaaksi. Kympillä saa käytetyn CA:n kuidusta tehdyn vastaavan, kannattaa ostaa. Pohjalevy on perinteinen Maruin mallinen, moottori säädetty jo valmiiksi ihan hyvin. Lipas on helistin, jossa hassuna piirteenä kyljessä reikä rullaamisen nopeuttamiseksi, käytettäessä em. työkalua.

Kuusipaikkaisen LE-perän putki on paksua metallia, eikä varmasti petä ennen runkoa. Maalipinta on tasainen ja paksu. Itse liukuperä on siedettävän näköistä muovia, suhteellisen paksu ja tukeva, eikä heilu ollenkaan, toisin kuin esimerkiksi CA:n notkuva perä. Perää en aiokaan vaihtaa sen ollessa jo vakiona oikein mainio ja tarkoituksensa ajava.

Mecha on pirun siististi mustaksi maalattu, ulkoapäin näkyi ainakin että jousenohjain on täysin metallinen. Varsinaisen purun myötä saan myöhemmin selvää myös muista osista. 2008-sarjan aseissa on hyvät mahdollisuudet saada metallilaakerinen versio. Sylinteri on M4-piipuille tarkoitettu krominvärinen oikein hyvänlaatuisen näköinen osa, mäntä valkoinen. Mechan kyljessä lukee isolla kaiverruksella SR. Hoppiyksikön rattaat vaativat hieman kiristystä pysyäkseen paremmin asennossaan. Piippu on messinkinen ja sisällä oli mustaa rasvaa ja styroksinpalasia. Piippu itsessään istui pirun tukevasti hoppiyksikössä, hyi CA:lle paskoine hoppiyksikköineen.

Köyhän miehen krono näin alustavasti osoitti seuraavaa:
-0,20 kuula läpäisi molemmat puolet kaljatölkistä ja vielä taustana toimivan pahvilevyn kaupan päälle.
- Sama kuula läpäisi kaljatölkin pohjan, niin suoraan keskelle kuin sivullekin suunnattuna.
- Kuula ei läpäissyt kaljatölkin suuaukon puoleista päätyä.
Eli Redwolfin ideoiman testin mukaan lähdöt olisivat suunnilleen sen päälle 120m/s. Mittaustulokset sopivat yleisiin mittauksiin, ulkomailla on mitattu jopa 130m/s lähtöjä JG 2008 -aseissa. Löysempi jousi on ehdoton, kakkosmecha ei viilaamattomana mitenkään voi kestää tuollaisia tehoja. Merkinnättömässä moottorissa on muuten yllättävän hyvin vääntöä, vaikka tulinopeus ei huimaava 8,4V Intellectillä olekaan, on laukaisuviive pieni ja koneiston ääni pirun pehmeä ja terveen kuuloinen.

Tähän mennessä ase on ainakin minut vakuuttanut täydellisesti. Parilla ulkoisella parannusosalla ja löysemmällä jousella saa alle kahdellasadalla loistavan peliaseen, jollei nyt tarkemmissa testeissä pelien ja sisuksiin kaivautumisen jälkeen mitään selviä. Koitan vastailla kysymyksiin jos sellaisia jollekin tulee.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: Ti Tammi 22, 2008 8:03 pm 
Poissa

Liittynyt: Su Joulu 11, 2005 3:52 pm
Viestit: 413
Nyt on availtu. Pientä raporttia sisälmyksistä.

Mecha ennen aukaisemista, tässä vaiheessa paljastui että muovilaakerithan ne sitten päättivät omaan aseeseen sattua. Yksi mahdollisuus tietysti on, että JG panttaa metallilaakereita kalliimpiin pyssyihinsä, kuten HK416-sarjalaiseensa.

Mecha sivukulmasta

Mäntä on valkoinen Maruin kaltainen, hyvin perustavaraa. Ensimmäinen hammas on metallia. Parinsadan laukauksen jälkeen ei ainakaan kulumaa ollut, vaikka jousena olikin vakio, köyhän miehen kronolla miltei 130m/s -jousi. Männänpää on peruskamaa, tiivisterengas sai hyvänä jäädä. Sylinterinpää on sylinterissä tiiviisti kiinni ja ilmavuotoja ei männänpään tai sylinterinpään osalta ollut, toisin kuin esimerkiksi monissa CA:n aseissa. Sylinteri vakuutti myös laadullaan ja viimeistelyllään (puhumattakaan kauhujutuista CA:n kieroista sylintereistä).

Suutin oli pirun likainen sisältä ja todennäköisesti joka laukauksella tähän asti puski tuttua mustaa rasvaa hoppiyksikköön. Suutinlevy tuntui oikein joustavalta ja kestävältä, valuuvirheitäkään ei ollut.

Kuva yllä olevista osista yhdessä

Rattaat olivat melkoinen yllätys. Oletin XYT:n perusrattaita, näistä en XYT:lle tyypillisiä merkintöjä löytänyt, itse asiassa mitään merkintöjä ei ollut. Pirun hyvin tehdyt ja jykevät, magneettitesti ja hypistely osoittivat peräti teräkseksi. Sinkkivalua eivät ainakaan olleet. Akselit ovat suorat ja mitään pikkuvirheitäkään ei silmällä löytänyt.

Rasvaus oli ylipäätään hieman sotkuinen ja paikoin rasvaa lillui isoina klöntteinä. Ratasrasvana ei toisena yllätyksenä ollut tyypillinen musta sotku, vaan suunnilleen samanlainen rusehtava rasva kuin Maruissakin vakiona on. Laakerit ovat kuusimilliset muoviset, en päässyt vielä testaamaan sopivatko esim. Systemat/Guarderit tilalle suoraan. Vaihdan metallirungon kanssa yhtä aikaa sitten myöhemmin. Shimmitys oli hyvä, ei liian löysä eikä liian tiukka, toisaalta kauheasti shimmityskokemusta itselläni ei ole joten älkää täydestä totuudesta ottako. Eivät kuitenkaan ottaneet toisiinsa tai mechaan kiinni, saati hölskyneet holtittomasti.

Rattaat

Muina huomioina sanottakoon, että vakiojousi on perusmallinen ja aivan saatanan jäykkä verrattuna esim. Prometheuksen M100-jouseen jonka iskin tilalle, Systeman M120-jousikin on tuntunut paljon kesymmältä. Jousenohjain on paksua terästä. Ratashaka on jälleen magneetilla, painolla ja hypistelyllä pääteltynä terästä ja hyvännäköinen, sen jousi ärsyttävän jäykkä, mikä ottaa suunnattomasti päähän mechaa uudelleenkasattaessa.

Johdotukset ovat ohutta ja huonolaatuista sähköjohtoa. Kolvaukset näyttivät ihan hyviltä verrattuna siihen mitä on joidenkin kiinapyssyjen kuvissa nähnyt. Menevät uusiksi omassani laakereiden kanssa samaan aikaan myöhemmin.

Mechan Torx-ruuvit aiheuttivat aikamoista päänvaivaa. Periaatteessa niiden pitäisi olla kokoa T10, mutten itse ainakaan saanut kunnolla minkäänkokoista Torx-avainta mahtumaan. Mechan ruuvien irroittaminenkin oli ymmärrettävästi siis miltei hermoja raastavaa, takaisin laittamisesta puhumattakaan. Viisas mieshän tietysti olisi dremelillä vetänyt ruuvin pään sileäksi talttapäämeisselille.

Tulinopeuskin nousi epälineaarisen kesymmän jousen myötä oikein kivaksi. Ekoja pelejä ja metallirunkoa innokkaasti odotellessa. :)

Jos löytyy jotain huomautettavaa, mitä en itse ole tajunnut alkuunkaan, niin siitä vain.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: To Tammi 31, 2008 3:33 pm 
Poissa

Liittynyt: Pe Joulu 01, 2006 6:08 pm
Viestit: 33
Onko joku kokeillut istuttaa G&P:n metallirungon ko. aseeseen? Lähinnä kiinnostaa onko etupään kiinnitys sellainen, että menee väkivallatta?


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: To Tammi 31, 2008 4:50 pm 
Poissa

Liittynyt: Pe Maalis 23, 2007 8:12 pm
Viestit: 52
Paikkakunta: Somero
Abelius kirjoitti:
...Tuotantoeräksi sattui uusin 2008-malli, "Gen2,"...
Mistä sen näkee? :o


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: To Tammi 31, 2008 7:40 pm 
Poissa

Liittynyt: Su Joulu 11, 2005 3:52 pm
Viestit: 413
Mustat rataslaatikon kuoret ja yksiosainen ulkopiippu. Vanhemmissa on vaaleat kuoret ja moniosainen ulkopiippu.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: To Tammi 31, 2008 8:07 pm 
Poissa

Liittynyt: Pe Maalis 23, 2007 8:12 pm
Viestit: 52
Paikkakunta: Somero
Kiitos. :)


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: Ti Helmi 05, 2008 7:37 pm 
Poissa

Liittynyt: Su Joulu 11, 2005 3:52 pm
Viestit: 413
Nyt on G&P:n metallit ja etupää isketty kiinni. Mecha liuskahti sisään ilman viilailuja eikä muutenkaan ongelmia sen suhteen ollut. Jo olemassa ollut Systeman hoppi tuotti ongelmaa ja sai nähdä vähän viilaa istuakseen, mutta sehän on G&P:n rungon vika. Kierteet G&P:n rungossa näyttivät olevan sopivat JG:n etupäälle, en silti jaksanut iskeä kiinni kokeillakseni. Ihmettelisin jos ei sopisi. JG:n perä sun muut vastaavat odotetusti istuivat täydellisesti.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: JG M16A3
ViestiLähetetty: Ma Maalis 10, 2008 10:36 am 
Poissa

Liittynyt: Ke Elo 02, 2006 11:11 am
Viestit: 32
Paikkakunta: Reisjärvi/Seinäjoki
Tälle tuskin kannattaa tehä omaa aihetta. Elikkä muutama kysymys koskien JG:n HK416.

1. Saako crane stockiin mahtumaan 9.6V large akkua?
2. Guarderin Hk416 metallirunko setti joka sisältää hop-up yksikön menee varmaan paikalleen helposti/pienellä muokkauksella?
3. Onko piipun pituus 267mm eli sama kuin VFC:n tekeleessä ja kuinka pitkä tarkkuuspiippu siihen kannattaisi laittaa? Kävisikö 285mm pitkä piippu?
4. Onko piipun kierteet negatiiviset 14mm?

Ilmeisesti JG on laittanut kyseiseen aseeseen metallilaakerit ja muutenkin sisuskalujen pitäisi olla tomivia. WGC ilmoittaa lähtönopeudeksi 400-420fps eli noin 122m/s-128m/s. Elikkä mechalle ei luultavasti tarvitse tehdä muuta kuin vahvisteviilaukset ja johdot varmaankin kannattaa vaihtaa parempiin? Elikkä näihin mutu tietoihin olisi hyvä saada vastauksia. Ja olen selaillut ArnieAirsoftin foorumia, mutta kovin on sekava foorumi enkä oikeen löytänyt vastauksia sieltä.

Huom! Tuon otsikon voisi muutta tyyliin JG M4/M16, HK416 tai sinnepäin koska aseethan ovat käytännössä samanlaisia.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: JG M16A3
ViestiLähetetty: Ma Maalis 10, 2008 11:35 am 
Poissa

Liittynyt: Su Joulu 11, 2005 3:52 pm
Viestit: 413
Olen lueskellut nyt jälkeenpäinkin vähän näistä uusista mustista JG:n bokseista. Jopa HK416-sarjalaisissa tuntuu olevan täysin sattumanvaraista että saako metalliset vai muoviset laakerit. Eipä hätää, esim. PCB myy halvalla JG:n aseisiin tehtyjä Modifyn metallilaakereita, koska ainakin vanhemmissa JG:n bokseissa oli yhteensopivuusongelmaa esim. Systeman kanssa.

Johdot itsessään ovat täyttä paskaa, kannattaa vaihtaa. Itse en vaan ole vielä jaksanut, mutta 9,6V akulla kyllä huomaa että parannuksen varaa olisi. Liipasinkoneisto itsessään tuntuu ihan hyvälaatuiselta.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: JG M16A3
ViestiLähetetty: Ma Maalis 10, 2008 9:26 pm 
Poissa

Liittynyt: Ke Elo 02, 2006 11:11 am
Viestit: 32
Paikkakunta: Reisjärvi/Seinäjoki
No oliko siinä ulkopiipussa ihan normi -14mm kierteet? Ja eniten nyt kiinnostaa tuo akku homma koska ei kauheasti innostaisi vaihtaa sitä perää. Kuvien perusteellä JG:n oma perä on melko samanlainen kuin oikeassakin aseessa. Tietenkin akkukotelo ratkaisisi koko ongelman, mutta sehän nyt olisi aivan liian helppoa.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: JG M16A3
ViestiLähetetty: Ma Maalis 10, 2008 10:35 pm 
Poissa

Liittynyt: Su Joulu 11, 2005 3:52 pm
Viestit: 413
Siis itsellänihän ei ole HK416-sarjalaista, vaan uudenmallinen M4A1, josta tuossa edellä kerroinkin. Samaa aseissa on nykyään se, että kumpaankin on laitettu JG:n "uuden sukupolven" musta mecha uusituilla sisuksilla. :)

Piippu on CCW, sen voin sentään varmistaa.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: JG M16A3 ja muut saman sarjan pyssyt
ViestiLähetetty: Ke Huhti 02, 2008 1:51 pm 
Poissa

Liittynyt: La Maalis 15, 2008 12:22 pm
Viestit: 6
Onkos tossa JG m16 a3 yksiosainen ulkopippu,metallirunko?


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: JG M16A3 ja muut saman sarjan pyssyt
ViestiLähetetty: Ke Huhti 02, 2008 2:00 pm 
Poissa

Liittynyt: Su Joulu 11, 2005 3:52 pm
Viestit: 413
Muovirunko ja moniosainen ulkopiippu. JG tosin julkaisi juuri esimerkiksi M16A2-aseensa yksiosaisella ulkopiipulla. Myös ensimmäinen JG:n metallirunkoinen coltti, Stubby-mallinen, ilmestyi pari päivää sitten.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: JG M16A3 ja muut saman sarjan pyssyt
ViestiLähetetty: Ke Huhti 02, 2008 3:35 pm 
Poissa

Liittynyt: Ke Maalis 02, 2005 9:27 pm
Viestit: 161
Paikkakunta: Tornio
Samalla julkaistiin myös yksiosaisella piipulla niitten näkemys M16A1:stä.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: JG M16A3 ja muut saman sarjan pyssyt
ViestiLähetetty: Ti Huhti 22, 2008 1:32 pm 
Poissa

Liittynyt: Ti Huhti 22, 2008 1:18 pm
Viestit: 2
Heiluuko toss jg m4a1 piippu niinku maruin m4a1 ja tarkoitan niitä jg 2008 vuoden tuotantomalleja?


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: JG M16A3 ja muut saman sarjan pyssyt
ViestiLähetetty: Ti Huhti 22, 2008 2:23 pm 
Poissa

Liittynyt: Su Joulu 11, 2005 3:52 pm
Viestit: 413
Paketista nostettaessa ei saa väkivalloinkaan heilumaan. Tosiasia vaan on, että muovi löystyy vähitellen ja raskas piippu alkaa heilumaan ennemmin tai myöhemmin.


Ylös
 Profiili  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 25 viestiä ] 

Kaikki ajat ovat UTC


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 4 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi

Etsi tätä:
Hyppää:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com