Softaajille vuodesta 2002
Varusteleka.fi
Tänään on Su Kesä 13, 2021 12:07 pm

Kaikki ajat ovat UTC
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 206 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen  1, 2, 3, 4, 5  Seuraava
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: Pe Syys 02, 2005 1:39 pm 
Poissa

Liittynyt: Ti Kesä 03, 2003 2:33 pm
Viestit: 308
Paikkakunta: Roma victor!
Noniin, nyt tuli sitten tuo hankittua. Kyllä parani HFC134A:han nähtynä suunnilleen kaikki ominaisuudet, paitsi tuo käytettävyys. Kuka sitten tykkää, että vyöltä roikkuu johto aseeseen. Teho ja toimivuus parani todella paljon. Mutta, onko http://www.fimeko.fi/shop/product_details.php?p=489 mitään vaikutusta mihinkään suuntaan? Onko tuo edes sopiva?


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: Pe Syys 02, 2005 10:53 pm 
Poissa

Liittynyt: Su Elo 21, 2005 2:29 pm
Viestit: 41
Voisiko joku selittää tällaiselle vanhalle mutta noviisille - en oikein ymmärrä CO2 tai paineilmalaitteen hyötyjä kun lippaassa on vain noin 15 kuulaa ? Eli lipas pitää irroittaa joka tapauksessa koska kuulat loppuvat ja sen voi samassa yhteydessä myös täyttää kaasulla ?

Talvikäytössä, pois lukien kovimmat pakkaset, nestekaasu (jossa talvilaadussa on etanolia estäen jäätymisen) pitäisi toimia edelleen kohtuullisesti ? Sen synnyttämä paine on suunnileen sama -1C:ssä kuin HFC 134:llä 21C:ssä ?

Jos taas haluaa enemmän tehoja, niin blow back unittiin menevää virtausta pitää joka tapauksessa rajoittaa prikalla tai jollain muulla vastaavalla jottei tule syöttöhäiriöitä ja jotta ase kestäisi. Tämän modin tekeminen taas itsessään nostaa tehoja muutenkin joten kaasupaineen nosto ei ole tehon lisäämisen kannalta välttämätöntä... ?

Apua ... asiassa on nyt jotain mitä en oikein ymmärrä ?


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: Pe Syys 02, 2005 11:50 pm 
Poissa

Liittynyt: La Helmi 15, 2003 2:39 pm
Viestit: 2384
Paikkakunta: Espoo
Nimi: Ville V.
Sanotaan suoraan, että nestekaasuilla mikään blow back -ase ei toimi kunnolla, kun lämpötila hipoo veden jäätymistilaa. Joissain asemalleissa on yksilöllista eroa, mutta pääsääntöisesti on sanottava, että kylmillä keleillä kaasuaseet ovat käyttökelvottomia ja jousi- ja sähkötoimiset aseet ovat vielä toimivia.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: La Syys 03, 2005 8:37 am 
Poissa

Liittynyt: Su Elo 21, 2005 2:29 pm
Viestit: 41
Kiitos vastauksesta, jotta asian tutkimiselle tulisi syvyyttä saisiko siihen vielä tarkennukset:
- Miksi ei toimi ?
- Millä kaasuilla erityisesti ei toimi (kaikki kaasuthan joskus nesteytyvät) ?


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: Ma Syys 05, 2005 4:40 am 
Poissa

Liittynyt: Ke Maalis 05, 2003 12:18 pm
Viestit: 242
Paikkakunta: Geneve
Yleisin Suomessa käytetyn kaasun, ns. Green Gasin (periaatteessa butaani-propaaniseos, en muista tarkkaa suhdetta enkä painekäyrää näin äkkipäätä mutta netistä löytänee) on käytännössä havaittu lopettavan luotettavan toiminnan jotakuinkin +10 C lämpötilassa. Karkea nyrkkisääntö, mutta talvipelit kaasuaseilla eivät ole vain onnistuneet.

On hyvin mahdollista, että kyseessä on enemmänkin aseiden suunnitteluominaisuus kuin kaasun "heikkous", sillä esimerkiksi Maruin 5.1 Hi-Capa toimii viileässäkin huomattavasti paremmin kuin useimmat muut pyssyt.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: Ma Syys 05, 2005 5:42 am 
Poissa

Liittynyt: Su Elo 21, 2005 2:29 pm
Viestit: 41
Green Gas on kai propaani/propyleeni seosta ? Mitä enemmän siinä on butaania sitä huonompaa se on kylmässä koska butaani ei höyrysty kylmässä juuri ollenkaan. Butaani-propaani seos on se mitä retkikeittimissä käytetään ja erittäin tehotonta kaasua tähän tarkoitukseen.

Green Gas pulloissa tuoteseloisteiden mukaan propaanin pitoisuus vaihtelee, mutta on ollut yleensä luokkaa 80%, eli loppuosa voi olla esim. butaania.

Puhdas propaani taas on ominaisuuksiltaan nollan asteen tienoilla samaa luokkaa kuin HFC134 noin 21C tienoilla. Teboilin säiliöissä propaania on 98% kun taas Nesteen/Fortumin kannuissa sitä on vähemmän.

Eli teorian mukaan Teboilin kaasu olisi tehokkainta kylmässä...

Mutta alkuperäiseen kysymykseen: Siis CO2:ta käytetään vain siksi että muut kaasut eivät talvella toimi ? Sitten kai täytyy hankkia tuollainen systeemi ;-))


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: Ma Syys 05, 2005 9:00 am 
Poissa
Site Admin

Liittynyt: Ti Helmi 04, 2003 7:19 am
Viestit: 8192
Nimi: Valtteri L.
Hiilidioksidia käytetään myös tehon vuoksi, tavanomaisia nestekaasujahan ajetaan niiden maksimiteholla, hiilidioksidia taas joudutaan aina reguloimaan. Kaikkein kylmänkestävin kaasu on paineilma - siihenhän ei lämpö vaikuta ollenkaan. Pakkasella kuitenkin ongelmaksi muodostuvat myös kaasuaseiden tiivisteet, jotka eivät pidä ja vaurioituvat herkästi jäätyneinä.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: Ma Syys 05, 2005 3:18 pm 
Poissa

Liittynyt: Su Elo 21, 2005 2:29 pm
Viestit: 41
Hiilidioksidin tai ilmankin osalta ongelma on regulaattorin ja painesäiliön sietokyky ennen nesteytymistä, mikään kuula-ase ei kyllä kestä niitä paineita joita näillä kaasuilla saa aikaan. Itse ajattelin jossain välissä laittaa ilmasäiliön regulaattorilla kiinni talvella ja ajaa constant 7-10bar tms painetta - mutta en tiedä maksaako vaivaa... ja letkut ovat hankalia.

Jäätyminen riippuu paljon läpisyötettävän kaasun kosteudesta. Käytettäessä nestekaasua jossa on alkoholia (suomalaiset kaasupullot) jäätymisen riski pienenee. Käytettäessä paineilmana esim. sukellusilmaa riski myös pienenee kun kaasusta on kompressorissa poistettu kosteus. Hiilidioksidipatruunan tarkkaa sisältöä en tiedä, mutta sen sisäinen määrä ja paine ei pitkälle riitä. Oliko se noin 33bar mitä patruunassa nollakelillä olisi - siis 33xpatruunan tilavuus... tosin vastaava nestekaasulla on n 5xsäiliön tilavuus talvella (kesällä 10x tilavuus).

Nestekaasuja ajetaan maksimiteholla - kyllä, mutta kaasuaseita voisi myös helposti edelleen virittää jonkin verran tehokaammiksi. Esim. blowback:iin menevän kaasun määrää vähentämällä kuulan saama kaasun määrä kasvaa. Tämän "yhden prikan virityksen" pitäisi myös lisätä lähtönopeutta talveksi. Enemmän merkitystä talvella kai olisi sillä että lipasta/säiliötä lämmittäisi vaikkapa kaupasta ostettavilla kädenlämmittimillä... ?!?? ;-)

Tiivisteet lienee todellinen ongelma, varsinkin säiliön ja liitäntä blow back yksikköön - se kun ei ole helposti vaihdettavissa. Venttiilin O-renkaat on vaihdettavissa paremmin kylmyyttä kestäväksi vaikka Etolan tytäryhtiössä joka on erikoistunut O-renkaisiin.

No tämä nyt on teoriaa - oma käytännön kokemus lajista on todella vähäistä. Siksi asiasta keskustelu kiinnostaa...


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: Ti Syys 06, 2005 6:06 am 
Poissa

Liittynyt: Ke Maalis 05, 2003 12:18 pm
Viestit: 242
Paikkakunta: Geneve
Itselläni on jopa käytännön kokemusta ulkoisesta CO2-tankista, vanhanmalliseen KWC:n kaasukivääriin rakennetusta paintballaseen remotejärjestelmästä. Paineensäätö oli ongelma, samoin se, että pienenkin vian sattuessa pelit loppuivat tavallisesti siihen koska paineenalainen kaasu karkaa sangen nopeasti hyvinkin pienestä reiästä. Ei se letku ja selässä keikkunut 20 oz tankkikaan varsinaisesti mukavuutta lisännyt.

Pyssyyn tehtiin jonkin verran muutoksia, mm. sorvaamalla 1/8 kierteet kaasusäiliön liittimen tilalle jotta remoteletku saatiin tukevasti paikalleen. Tuloksena oli periaatteessa ihan pelikelpoinen ase, mutta tarkkuus ja kantama jäivät selkeästi tavanomaisista sähköaseista jälkeen. Tulinopeus oli erinomainen, siitä pinnoja. Testasin myös talvella, tosin pakkasta ei nyt ihan hirveästi ollut. Toimi hyvin.

Lämmitystä on käytännössä testailtu, ihan yksinkertaisimmillaan siten että asetta pidetään esim. takin alla. Toimii hyvin siihen asti, kun kaasun laajenemisen aiheuttama jäähtyminen iskee. Suurin ongelma (ainakin näitä nestekaasujupinoita käytettäessä) on se, että lähtönopeus ja sitä kautta tarkkuus heittelee paljonkin lämpötilan mukaan.

Tyylikkäin näkemäni ratkaisu lienee kaasutoimisen APS-2-pulttilukon perään rakennettu, termostaattiohjattu akkutoiminen lämmityselementti joka piti kaasusäiliön tasaisessa lämpötilassa.

Aseiden muuttamisessa talvikelpoisiksi on mielestäni lähinnä se vika, että talvella pelaaminen on muistakin syistä aika ahterista. Lisäksi sähköaseet ovat osoittautuneet ihan kohtuudella toimiviksi myös talvioloissa, ja koska kaasupyssyt ovat pelikäytössä vähän marginaalisia, ei niiden talvivirittelyyn taida oikein olla laajempaa innostusta.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: Ti Syys 06, 2005 8:22 am 
Poissa

Liittynyt: Ti Kesä 03, 2003 2:33 pm
Viestit: 308
Paikkakunta: Roma victor!
Saako Tanakan M700:n tuota KWC:n CO2-liitintä lippaaseen kuten muutenkin?


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: Ma Syys 12, 2005 1:58 pm 
Poissa

Liittynyt: Ke Loka 22, 2003 12:19 pm
Viestit: 60
Paikkakunta: Pieksämäki
EAA kirjoitti:
Saako Tanakan M700:n tuota KWC:n CO2-liitintä lippaaseen kuten muutenkin?


Itse ajattelin toteututtaa moisen Upgrade Airsoftilla. Lippaan venttiilihän on päällä, joten koko laitos pitää virittää menemään lippaan pohjasta. Käytännössä on porattava reikä ja tiivistettävä se kunnolla. En ole aivan varma, tarvitseeko vanhaa venttiiliä tukkia mitenkään, ja pystyykö tälläisen muokkauksen jälkeen enää käyttämään greengassia normaalisti, mikäli vanhaa venttiiliä ei tukita. Koska kyseessä olisi vain ja ainoastaan yhden lippaan modaustyö, voisi koko CO2 järjestelmän sinetöidä siihen kiinni.

Lipasta vaihtaessa pitäisi tietysti irroittaa koko kapselijärjestelmä kaikkine letkuineen. Tämä ei ole ongelma sinänsä, jos kyseiselle kapselijärjestelmälle keksii hyvän pidikkeen. Liekkö kiinnittyy kiikarinjalkaan.

Uhraan tosiaan yhden lippaan kokeilulle. Kirjottelen lisää mikäli saan sen onnistuneesti suoritetuksi. Ihan näin äkkiseltään ajatellen ei CO2 ole tarkkuuskivääreihin mikään hullumpi valinta, koska aseella ei ammuta läheskään yhtä paljon ja nopeasti kuin useilla pistooleilla ja muilla vastaavilla.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: To Marras 03, 2005 5:21 pm 
Poissa

Liittynyt: To Kesä 09, 2005 1:31 pm
Viestit: 153
Paikkakunta: Helsinki
Kuinka alas tuossa kwc:n CO2 adapterissa voi säätää lähtönopeutta?


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: Ma Joulu 19, 2005 7:34 pm 
Poissa

Liittynyt: Ti Marras 29, 2005 10:22 pm
Viestit: 131
Jees. Tänään sain tuon hfc:n m190 co2 pislan käteeni. Oikein kivan tuntuinen ja tehoa tuntuisi myös riittävän. Mitään ihmeellistä ei löytynyt. Metallinen ja mukavan tuntuinen. Pitää kronottaa ja päästä pelitestaamaan.

Laitan lisää pelien jälkeen.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: Ma Joulu 26, 2005 7:43 pm 
Poissa

Liittynyt: To Maalis 24, 2005 4:36 pm
Viestit: 154
Paikkakunta: Nivala
Vielä kysyisin tästä HFC:n M190 CO2 versiosta. Siis eikös ase ole aivan tavallinen HFC:n M190, CO2 lippaalla? Minkäslainen teho aseella on?


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: Su Tammi 08, 2006 9:48 pm 
Poissa

Liittynyt: Ti Marras 29, 2005 10:22 pm
Viestit: 131
Nyt sitten pelasin sillä vkl pelit. Valitettavasti reissu kävi kalliiksi, kun lipas putosi menossa ja katosi hankeen. Voin kuitenkin todeta, että toimii hyvin, ei mitään häikkää. Vimpain oli tarkka ja tehokkaan tuntuinen. Kronoa ei ollut, mutta veikkaan että kaupan antama 350fps ei ole kaukaa totuudesta. ainakaan pakkasella. :P


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: Su Helmi 05, 2006 4:46 pm 
Poissa

Liittynyt: Ti Marras 29, 2005 10:22 pm
Viestit: 131
Jeeps. Tuohon vehkeeseen tykästyttiin, ja iitä ilmestyi toinenkin kaverille.

Yksi kapseli ampuu reilun 2 lipasta.

Ase ei taida olla ihan sama. Ainakin jenkit väittivät, että co2 versiossa on vahvemmat jouset, mutta mene ja tiedä...


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: To Helmi 23, 2006 1:38 pm 
Poissa

Liittynyt: Ti Marras 29, 2005 10:22 pm
Viestit: 131
Dodii. Nyt sitten kronotettiinkin viimesunnuntaina.

Keskellä talve tulokset oli siinä 100-112m/s :)

Ihan jees siis 8)


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: La Maalis 25, 2006 4:08 pm 
Poissa

Liittynyt: Ke Maalis 02, 2005 9:27 pm
Viestit: 161
Paikkakunta: Tornio
Tässä vielä varmistellessa kyselen hiilidioksidikapseleiden eroavaisuuksista. Ovatko esim. Nemesiksessä, Begadissa ym. airsoftliikkeissä myytävät kapselit heikkotehoisempai kuin rautakaupoissa myytävät ilmakivääreihin tarkoitetut 12g kapselit?


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: La Maalis 25, 2006 7:22 pm 
Poissa

Liittynyt: Ke Heinä 13, 2005 8:09 am
Viestit: 225
Paikkakunta: Kangasniemi
Onko kokemuksia tuosta KWC:n Mini-Uzi:ta? http://www.nemesis.fi/kauppa/?cmd=tuote&id=2533


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: La Maalis 25, 2006 8:05 pm 
Poissa

Liittynyt: La Maalis 25, 2006 5:54 pm
Viestit: 30
maastonakki kirjoitti:
Onko kokemuksia tuosta KWC:n Mini-Uzi:ta? http://www.nemesis.fi/kauppa/?cmd=tuote&id=2533

Arniesta löytyy parikin triidii koskien asetta.
Arvostelu:
http://www.arniesairsoft.co.uk/reviewpo ... /17/page/3
Viritys(suositellaan kaikille aseen omistajille!):
http://www.arniesairsoft.co.uk/forums/i ... 0uzi&st=20


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: La Maalis 25, 2006 8:21 pm 
Poissa

Liittynyt: Ma Tammi 23, 2006 6:19 pm
Viestit: 68
Tuolla ekassa linkissä taitaa lontoon murteella seisoa että ase ei ole käytännöllinen pelatessa ja on tarkoitettu vain tarkkuusammuntaan ja johonkin toiseen asiaan. Saatoin myös ymmärtää väärin.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: La Maalis 25, 2006 8:29 pm 
Poissa

Liittynyt: Ke Maalis 02, 2005 9:27 pm
Viestit: 161
Paikkakunta: Tornio
Nemen versio (jonka btw tilasin) on rajoitettu 100m/s nopeuksiin, joten se kelpaa yhtälailla pelaamiseen. Kokemuksia voi lueskella Mini Uzin omassa topiikissaan jos jotain erikoista sanottavaa tulee. Ja jos voisi joku vastata tuohon aiempaan co2-kapseleiden eroavaisuuskysymykseen.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: Pe Maalis 31, 2006 8:05 pm 
Poissa

Liittynyt: Pe Maalis 18, 2005 7:18 pm
Viestit: 47
jarsson kirjoitti:
Vielä kysyisin tästä HFC:n M190 CO2 versiosta. Siis eikös ase ole aivan tavallinen HFC:n M190, CO2 lippaalla? Minkäslainen teho aseella on?


"The CO2 version has a reinforced hammer-spring, so it can take CO2. The normal one doesn't."


Kellään kokemuksia KWC co2 metallidessusta? Ensi viikolla pääsen itse koeajamaan moisen :)


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: To Huhti 06, 2006 7:34 am 
Poissa

Liittynyt: Ma Helmi 20, 2006 7:59 pm
Viestit: 5
Paikkakunta: Salo
Rolt kirjoitti:
Kellään kokemuksia KWC co2 metallidessusta? Ensi viikolla pääsen itse koeajamaan moisen :)


Tilasin Campobasesta moisen tuossa jokunen kuukausi sitten ja hyvältä laitteelta on vaikuttanut paria juttua lukuunottamatta.

Ampuminen on hupia kovan potkun ansiosta ja tarkkuutta ja kantomatkaa löytyy yllättävän paljon. Saundi on mukavan napakka ja sisätiloissa ammuttaessa ottaa jo korviin. Kuten aiemmin jo mainittiin, yksi kapseli riittää noin 1½ lippaallisen eli noin 60 kuulan ampumiseen.

Ainona huonona puolena pidän aseessa sen kaasunkulutusta ja turhan isoja tehoja. Paketissa lukee energian olevan 1,4J eli n. 120m/s 0,2g kuulalla mutta ammuin kronoon tuoreella kapselilla 0,25g kuulalla hoppi päällä ja sain lukeman 130m/s. Viiden laukauksen jälkeen lukema laski 118 tienoolle.

Huonona puolena mainittakoon vielä sisäpiipun kiinnitys joka tapahtuu kahdella kuusiokoloruuvilla, jotka kiristävät muovisen hoppikoneiston alumiinisen ulkopiipun sisälle. Ruuvit painautuvat kahteen muovipalaan hoppikoneiston alaosassa ja eräässä pakkaspelissä toinen näistä sattui katkeamaan ja sisäpiippu irtoamaan. Tästä seurasi se, että sisäpiippu liukui hoppikoneistoineen noin sentin ulos ja luisin iskiessä takaisin hoppikoneiston alaosassa oleva kuulia ohjaava muoviosa oli lähellä katketa. Ongelmalta välttyy kiristämällä ruuveja riittävästi ja ruikkimalla vaikka ruuvilukitetta väliin.

Mielessä on käynyt KWC:n green gas-lippaan hommaaminen aseeseen lähtönopeuden laskemiseksi mutta en ole päässyt moista testaamaan metallidessulla. Olisiko kellään tietoa yhdistelmän toimivuudesta?


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: La Huhti 08, 2006 7:39 am 
Poissa

Liittynyt: Pe Maalis 18, 2005 7:18 pm
Viestit: 47
Nyt olen 2 co2-kapselia tuolla ampunut, on muuten hauskin gbb millä olen ikinä ampunut. Itse ammuin yhdellä kapselilla n. 2.5 lippaallista ja toisella n. 2 lippaallista (toisen ammuin ulkona). Kuula lähtee kyllä kovaa, kronottamaan en ole vielä päässyt.

Lainaa:
Mielessä on käynyt KWC:n green gas-lippaan hommaaminen aseeseen lähtönopeuden laskemiseksi mutta en ole päässyt moista testaamaan metallidessulla. Olisiko kellään tietoa yhdistelmän toimivuudesta?


Olen kuullut huhuja, että ainakaan co2 versio ei toimisi juuri lainkaan green gasilla sen tehottomuuden vuoksi. Tämä tieto on peräisin arniesairsoftin foorumilta, joten etsippäs sieltä tarkemmin.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: Su Huhti 16, 2006 4:32 pm 
Poissa

Liittynyt: Ma Helmi 20, 2006 7:59 pm
Viestit: 5
Paikkakunta: Salo
CO2-Dessusta vielä sen verran että onko kukaan keksinyt, miten luistin saisi irti. Purin kaiken mahdollisen mitä keksin mutta luisti ei suostu lähtemään etu- eikä takakautta. Manuaalin räjäytyskuvasta ei ole paljoa apua, sillä se näyttää olevan muovisesta greengas-versiosta.

Tehoista mainittakoon, että vaihdoin tuohon CO2-lippaaseen järeämmän jousen venttiiliin ja krono antoi lukemiksi nyt keskimäärin 124-128m/s 0,2g kuulalla eli lähemmäs sitä, mitä paketissa oli ilmoitettu.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: Ti Huhti 18, 2006 6:47 pm 
Poissa

Liittynyt: Pe Maalis 18, 2005 7:18 pm
Viestit: 47
Lainaa:
CO2-Dessusta vielä sen verran että onko kukaan keksinyt, miten luistin saisi irti. Purin kaiken mahdollisen mitä keksin mutta luisti ei suostu lähtemään etu- eikä takakautta.


Ohjeiden antaminen ei ole parhaimpia puoliani mutta yritetään.

1. Luisti taakse
2. Luistin alta paljastuu kuusiokoloruuvi, irroita se(muista kasatessa kiristää se yhtä "syvälle")
3. Liipasinkaaren yläpuolella on ulkopiipun irroittava nappi, paina sitä ja väännä samalla toisella puolella olevaa vipua.
4. Vapauta luisti, pidä siitä vapauttamisen aikana kuitenkin kiinni, nyt ulkopiipun pitäisi lähteä irti, jonka jälkeen luisti lähtee kevyesti työntämällä.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: Ke Huhti 19, 2006 12:40 pm 
Poissa

Liittynyt: Ma Maalis 13, 2006 4:16 pm
Viestit: 19
Onko toi nemesiksessä myytävä KWC CO2 S&W sigma hyvä, entä onko WE CO2 hicapa hyvä?


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: La Huhti 22, 2006 9:45 am 
Poissa

Liittynyt: Ti Huhti 11, 2006 1:56 pm
Viestit: 1
Paikkakunta: Ylivieska
Pystyykös tuota KWC:n Co2 adapteria laittamaan muihin kuin KWC:n aseisiin? Ajattelin vain kun tässä keväällä olisi tulossa tuo HFC:n M190 Special Force, niin ensi talveksi tuommoista adapteria tarvisin.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: Ma Huhti 24, 2006 5:31 pm 
Poissa

Liittynyt: Su Helmi 26, 2006 1:11 pm
Viestit: 16
Juuh käy se ainakin omaan revolveriin kävi-.-
Joka meni paskaksi Co2 tehosta :|


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: Ti Huhti 25, 2006 1:34 pm 
Poissa

Liittynyt: La Touko 28, 2005 9:20 pm
Viestit: 31
Paikkakunta: Lappeenranta
Viestini voi poistaa häiritsemästä, kiitos.


Viimeksi muokannut Korppi päivämäärä Ti Huhti 25, 2006 3:30 pm, muokattu yhteensä 3 kertaa

Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: Ti Huhti 25, 2006 2:41 pm 
Poissa

Liittynyt: Ke Syys 14, 2005 2:36 pm
Viestit: 21
Miten monta lippaalista yks kapseli kestää keskimäärin? Eli ei oo ideaa ostaa, jos kestää jotain 2-3 lippaalista?


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: Su Huhti 30, 2006 7:40 pm 
Duossa Dessussa, joda minä muudes todella lovedan, yhdellä kapselilla ampuu juuri ja juuri 1,5 lipasta, sarjalla yhden (mutta kuka sitä sarjaa käyttäisikään, ase siinä vain rikkoutuu).

Muissa aseissa taitavi ampua pari, mutta Desert Eagle ampuu tosiaan vain puolitoista tai vähemmän säästä riippuen.


Ylös
  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: Ti Touko 02, 2006 4:01 pm 
Poissa

Liittynyt: Su Huhti 30, 2006 11:42 am
Viestit: 244
Multa hajosi KWC yksilö 2 päivässä. Maanantai kappale. Tehokas mutta toiminta oli huonoa. Kyseessä siis Deagle


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: Ti Touko 02, 2006 4:02 pm 
Poissa

Liittynyt: Su Huhti 30, 2006 11:42 am
Viestit: 244
Berlusconi kirjoitti:
Saako Tanakan M700:n tuota KWC:n CO2-liitintä lippaaseen kuten muutenkin?
Tanakaan ei saa sitä tehtyä vakiolippaalla ostakaa ulkomailta pitkä lipas ja siihen vaan johdot kiinni


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: Ti Touko 02, 2006 4:37 pm 
Missä muuten on KWC:n Dessun hopinsäätö? Purin aseen ensikerran vasta eilen, mutta säätöä en pikaisella tutkinnalla löytänyt oikein mistään päin asetta (hoppikumi siellä piipussa kyllä oli :wink: ). Kussa säätövipu tai vastaava laitos on? O_o


Ylös
  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: Ti Touko 02, 2006 5:02 pm 
Poissa

Liittynyt: Su Tammi 09, 2005 4:39 pm
Viestit: 248
Paikkakunta: haukipudas
Asetta ei tarvi edes purkaa, vedä luisti taakse ja sen jälkeen semmoinen muovinen läpyskä joka on siinä.

EDIT: http://land.heim.at/pampa/251742/des5.JPG

Älä turhaan tee kahta viestiä peräkkäin vaan muokkaa edellistä.
-Lokki


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: Ma Touko 08, 2006 5:15 pm 
Poissa

Liittynyt: Ti Marras 29, 2005 10:22 pm
Viestit: 131
Dodii. päivitettyä tietoa:

Hfc m190 co2 ver. EI ole kesällä pelikelpoinen. Krono näytti yli 120m/s.

Iskurijousi on vahvempi kun normaalissa. Näinollen normaali ei voi käyttää co2 lippaita.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: Ma Touko 08, 2006 5:25 pm 
Poissa
Site Admin

Liittynyt: Ti Helmi 04, 2003 7:19 am
Viestit: 8192
Nimi: Valtteri L.
Tarkkuus ei varmaankaan vastaa tehoa?


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: Ke Touko 10, 2006 7:15 am 
Poissa

Liittynyt: Ti Marras 29, 2005 10:22 pm
Viestit: 131
Vehje on kyllä kohtuullisen tarkka, kunhan hoppia säätää hieman. HArmi tosiaan, että tehoa on sitten pahimmillaan yli 1.5j...


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: La Touko 20, 2006 7:01 pm 
Poissa

Liittynyt: La Maalis 18, 2006 6:09 pm
Viestit: 48
Haittaako vaikka lippaaseen jättää vajaan kapselin? Kun ei aina viittisi ampua sitä tyhjäksi, jos jää vielä pelin jälkeen kaasua. :?


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: Ti Touko 23, 2006 5:18 am 
Poissa

Liittynyt: La Syys 17, 2005 3:20 pm
Viestit: 2
Omalla KWC:n alumiiniluistisella co2 sigmalla ampuu n3 lippaallista yhdellä kapselilla.


Ylös
 Profiili  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 206 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen  1, 2, 3, 4, 5  Seuraava

Kaikki ajat ovat UTC


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi

Etsi tätä:
Hyppää:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com