Softaajille vuodesta 2002
Varusteleka.fi
Tänään on Su Elo 09, 2020 5:36 pm

Kaikki ajat ovat UTC
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 737 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen  1 ... 14, 15, 16, 17, 18
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: Re: Softaaja-lehti
ViestiLähetetty: Ke Elo 18, 2010 12:42 pm 
Poissa

Liittynyt: Pe Kesä 17, 2005 5:57 am
Viestit: 645
Emmä oo ainakaan mitään maalaillu. Mun mielestä on oikeesti hyvä, että joku tekee jotain asialle. Toi on tosi hyvä domaini ja nimi ja toivottavasti sinne tulee jotain oikeesti hyödyllistä kamaa. Samase mulle onko sen ostanu vaikka Kekkosen urhon kuolinpesän asianajaja, kunhan sille jotain positiivista tapahtuu.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Softaaja-lehti
ViestiLähetetty: La Syys 04, 2010 5:44 pm 
Poissa

Liittynyt: To Elo 12, 2010 2:44 pm
Viestit: 21
No niin. Nyt kun yksi kuunvaihde on mennyt läpi, niin muutoksiahan tuli. Vanhat mainokset lähti samantein kun uuttakin ostajaa sitonut sopimus meni umpeen ja sitäkin ennen ne oli tungettu mahdollisimman alas sivun leiskassa - sopparissa kun ei ollut lukenut, missä kohti mainokset pitäisi esittää. Kumma kyllä - saman paikan oli sitten vallannut (ja pitää edelleen) edellisen mainostajan pahin kilpailija.

Uutta kerrottavaa on myös siitä, että vaikka lehden kustantaja myi aikanaan vain domainin - on nyt uusi omistaja innostunut oikein laittamaan tavaramerkkihakemuksen PRH:n Softaaja-nimestä. Tämähän on siis varsin hassua toimintaa, sillä Softaaja-tavaramerkki kuuluu lainkin mukaan vielä lehden kustantajalle.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Softaaja-lehti
ViestiLähetetty: La Syys 04, 2010 8:56 pm 
Poissa

Liittynyt: Ma Elo 15, 2005 1:15 pm
Viestit: 555
Paikkakunta: Hell Bent for Baby Poop
Nimi: Stefan M.
Mutta kuka on tämä pimeyden prinssin kätyri kaiken tämän epäinhimillisen törkeän ja pahaa ilkeyttä tihkuvan toiminnan takana? Jotenkin tuosta tavaramerkkihakemusjutusta tulee jotain mieleen... mutta mitä?


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Softaaja-lehti
ViestiLähetetty: To Syys 09, 2010 11:26 am 
Poissa

Liittynyt: Pe Kesä 17, 2005 5:57 am
Viestit: 645
Ei liene hirveän vaikeata etsiä tietoa nopsaan prh.fi sivustolta.

Näyttää siltä, että softaaja.fi on tullut uutisia hyvään tahtiin. On hyvä, että sitä joku ylläpitää ja päivittelee, kun ei se enää softaaja lehden loppumisen jälkeen juurikaan päivittynyt. Uutiset on ollu tosi asiallisia ja hyödyllisiä/hauskoja. En näe mitään vikaa softaaja.fi toiminnassa juuri nyt. Annan tälle sivustolle toistaiseksi kyllä yhden peukun ylös.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Softaaja-lehti
ViestiLähetetty: To Syys 09, 2010 5:08 pm 
Poissa

Liittynyt: To Tammi 31, 2008 8:56 am
Viestit: 177
Paikkakunta: Espoo
Onhan sinne uutisia tullut joo, mutta jokaisen olen lukenut/nähnyt jossain muualla kauan ennen kuin Softaaja on siitä raportoinut. Onhan noista uutisista jotain iloa niille, jotka ei seuraa muita airsoft-saitteja. Hyvä kuitenkin, että edes jotain tehdään.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Softaaja-lehti
ViestiLähetetty: La Syys 11, 2010 12:28 pm 
Poissa

Liittynyt: To Elo 12, 2010 2:44 pm
Viestit: 21
atlaz kirjoitti:
Ei liene hirveän vaikeata etsiä tietoa nopsaan prh.fi sivustolta.


Paitsi

1.) Domainin verkkotietoja ei ole päivitetty. Siellä on vielä vanhan omistajan (Fire-kustannus) tiedot. Uusi omistaja ei selvästi halua tulla esiin tai etsii parhaillaan jotain bulvaania toiminnalle?

2.) PRH:sta ei löydy mitään, tarkoitat varmaan Ficoraa?


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Softaaja-lehti
ViestiLähetetty: La Syys 11, 2010 3:10 pm 
Poissa

Liittynyt: Pe Kesä 17, 2005 5:57 am
Viestit: 645
prh:sta. Ootas lasken kuinka monta klikkausta. Viisi klikkausta!

Emmä tajua miks pitää maalailla mörköjä seinille, vai onko jotain pahaa tapahtunut? Annat vähän hölmön kuvan itsestäsi näillä puheillasi. En kyllä ymmärrä miksei nykyinen omistaja tahdo tulla esille, mutta kai se suunnittelee jotain erikoista, kuten maailman tuhoamista tai aidsin levitystä.

Jaa vai että softaaja.net
Lainaa:
Softaaja.net on aloitettu Softaaja.fi ylläpitäjän toimesta vuonna 2010 sen jälkeen kun saitin omistaja myi Softaaja.fi:n alan kaupalliselle toimijalle mainosalustaksi.


<provo>Nythän mä kässäänki miksi uusi omistaja hakee itselleen tavaramerkkisuojaa... </provo>


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Softaaja-lehti
ViestiLähetetty: La Syys 11, 2010 4:15 pm 
Poissa

Liittynyt: To Elo 12, 2010 2:44 pm
Viestit: 21
Kuten aiemmin jo mainitsin, niin omat "motiivini" tähän löytyy siitä, että uusi omistaja ei todellakaan hoitanut hommaa oikein. Jos nyt oletetaan, että PRH:n tiedot antavat ilmi sen omistajan (Muovisotilas itse väittää olevansa kovasti vain välikäsi ja että oikea omistaja on "ulkomainen hyväntekijä"), niin nykyisen omistajan ainoa motiivi saitin ostolle oli saada toinen kilpailija ulos saitilta. Sinänsä kuulostaa hauskalta, koska myös tällä taholla oli ihan samat mahdollisuudet mainostaa saitilla kuin muillakin alan toimijoilla. Onhan se helpompaa vaan kusta toisten sukkiin kuin toimia rehdisti ja tasapuolisesti.

Sitävastoin nykyinen omistaja katsoi paremmaksi pimittää osto kokonaan saittia vuodesta 2005 asti rakentaneilta ihmisiltä, viskata heidät (allekirjoittanut mukaanlukien) ulos saitilta mitään selittelemättä ja poistamalla kaikki asiaan kuuluvat viestit. Muunmuassa oma viestini, jonka jo admin-oikeudet kadotettuani kirjoitin saitille - poistettiin, vaikka sen ainoana tarkoituksena oli kertoa saitin käyttäjille, että en siellä pysty enää adminina toimimaan ja kiitin vuosia saittia käyttäneitä. Tällöin minulla oli siis vielä silloin käyttäjätunnukseni siellä (vaikkei admin-oikeuksia ollutkaan), mutta tuon viestin lähetettyäni sekin poistettiin, kuten myös koko käyttäjätunnukseni.

Joo, bisnes on bisnestä. Se, että jos on kova ja käyttää niitä lain antamia keinoja kilpailla omalla alallaan ei tarkoita että on rehti ja ennenkaikkea reilu. Oli domain tai nimi mitä tahansa, tuo Softaaja itsessään oli ennenkaikkea ihmisten tekemä - ja uusi omistaja ei katsonut asiakseen edes kertoa saittia rakentaneille, että heidän admin-oikeutensa perutaan. Ainostaan aiempi webmaster ja muutamat vapaaehtois-moderaattorit tekevät enää saitilla töitä - ja hekin varmasti palkatta.

Muovisotilaan Marskillakin oli takuuvarmasti minun yhteystietoni ja hän myös tiesi, että minä olin se joka pyöritin aiemman omistajan toimeksiannosta saittia. Yksi puhelu ja maininta "ajattelin ostaa Softaaja.fi":n olisi antanut omankin kannatukseni siihen panostamiseen - mutta tätäkään omistaja... äh ... siis omistajan asiamies ei katsonut asiakseen tehdä. Helpompi toimia salassa ja potkaista kaikki tekijät ulos ja sanoa, ettei hän mitään ole tehnyt eikä tiedä asiasta mitään.

Mitä taasen Softaaja.nettiin tulee, niin juu. Marski ei edelleenkään omista Softaajaa - hän omistaa Softaaja.fi-domainin ja logon käyttöoikeuden. Me ollaan parhaillaan pienellä porukalla rakentamassa uutta saittia ja sitä varten on tuo Softaaja.net varattu. Aion jopa käyttää siellä tuota itse suunnittelemaani S-logoa (jonka tosin Paula-graafikko vuonna 2005 viimeisteli nykyiseen muotoon), johon siihenkään Muovisotilaalla ei ole mitään oikeuksia - paitsi käyttöoikeus.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Softaaja-lehti
ViestiLähetetty: La Syys 11, 2010 6:51 pm 
Poissa

Liittynyt: Pe Kesä 17, 2005 5:57 am
Viestit: 645
Lisättäköön tähän heti alkuun, että minulla ei ole mitään tekemistä minkään suoraan airsoftaseita myyvän lafkan kanssa, ei softaaja.fi tai softaaja.net kanssa ja tiedän vain sen mikä on tällähetkellä julkista tietoa ja johon kaikilla muillakin on pääsy. Olen vain airsoftia harrastava yksityishenkilö tällä foorumilla.

Jarkko Koskinen kirjoitti:
...nykyisen omistajan ainoa motiivi saitin ostolle oli saada toinen kilpailija ulos saitilta.

Koska en tunne softaaja.fi osoitteen kävijämäärää ja mainosten click-ratiota niin en ota kantaa siihen, olikohan tämä se syy tai ei. En myöskään tiedä paljonko nykyinen omistaja maksoi domainista ja logon käyttöoikeudesta mutta veikkaan, että tuo olisi aika tyyris veto vain saadakseen kilpailija(t) pois sivustolta. Voihan tässä olla perääkin. En vaan tiedä onko esim. Milgearille tarjottu mahdollisuutta mainostaa uuden omistajan sivuilla. Jos uuden omistajan myötä myös mainostuskausi katkesi, niin kai ne mainokset pitää uusia? Jos taasen esim. Milgearin mainoksia ei ota sivulle kohtuullisilla hinnoilla, niin sillonhan asiat vaikuttaisivat olevan vähän siihen suuntaan, kuin mitä annat ymmärtää.

Jarkko Koskinen kirjoitti:
Sitävastoin nykyinen omistaja katsoi paremmaksi pimittää osto kokonaan saittia vuodesta 2005 asti rakentaneilta ihmisiltä, viskata heidät (allekirjoittanut mukaanlukien) ulos saitilta mitään selittelemättä ja poistamalla kaikki asiaan kuuluvat viestit.

Nyt jo useamman vuoden työelämässä olleena ja usean yritysoston aika läheltäkin nähneenä voin sanoa, että on ihan järkevä teko vaihatuttaa siellä toimivat henkilöt mikäli voidaan olettaa, että heidän työmotivaationsa heikentyy oston takia joko siksi, että saavat sellasen tukun rahaa ettei enää kiinnosta tai koska uusi omistaja ei miellytä. Tässähän ei ole kyseessä yritysosto mutta vähän siihen suntaan.

Jarkko Koskinen kirjoitti:
Muunmuassa oma viestini, jonka jo admin-oikeudet kadotettuani kirjoitin saitille - poistettiin, vaikka sen ainoana tarkoituksena oli kertoa saitin käyttäjille, että en siellä pysty enää adminina toimimaan ja kiitin vuosia saittia käyttäneitä...
...mutta tuon viestin lähetettyäni sekin poistettiin, kuten myös koko käyttäjätunnukseni.

Vähänkö mua harmittais jos ostaisin jonku palvelun tai firman ja joku työntekijä menis möläytteleen yleisesti, että koko paska myytiin just ja kiitti mun puolesta. Googlen kakusta ei enää löydy jäähyväisviestiäsi mutta ellen ihan väärin muista niin kerroit mm. softaaja.fi sivuston myynnistä. En oikeen jaksa uskoa, että oli sun paikkas ilmottaa tästä. Toivottavasti oston yhteydessä ei tehty mitään salassapitosoppareita ja jos on niin toivottavasti ne ovat vanhentuneet.

Jarkko Koskinen kirjoitti:
Joo, bisnes on bisnestä. Se, että jos on kova ja käyttää niitä lain antamia keinoja kilpailla omalla alallaan ei tarkoita että on rehti ja ennenkaikkea reilu. Oli domain tai nimi mitä tahansa, tuo Softaaja itsessään oli ennenkaikkea ihmisten tekemä - ja uusi omistaja ei katsonut asiakseen edes kertoa saittia rakentaneille, että heidän admin-oikeutensa perutaan...Helpompi toimia salassa ja potkaista kaikki tekijät ulos ja sanoa, ettei hän mitään ole tehnyt eikä tiedä asiasta mitään.

Tosiaan, bisnes on bisnestä. Kun kerrot, ettei sinulle tästä asiasta kerrottu niin voidaan myös oletta ettet palkkaa toiminnasta saanut eikä sinulla myöskään ole mitään oikeuksia työnottajana eikä uudella omistajalla velvotteita työnantajana (silloinhan ei kyllä mitkään salassapitosopparitkaan sua henkilökohtaisesti koske :)

Kyllähän se nyt varmasti vituttaa kun on tehnyt omaksi tuntemakseen sivuston eteen vuosia ja vuosia töitä varmasti osittain palkattakin ja sit joku tulee vaan ja potkii pihalle mitään sanomatta. En kuitenkaan näe mitään motiivia toimia tuolla, hieman lapsellisella, tapaa kun miten toimit nyt. En myöskään näe mitään syytä avata softaaja.net palvelua joka käyttää samaa logoa. Ensinnäkin se on vähän tyhmää, toiseksi se hämää käyttäjiä ja kolmanneksi se ei ole kummellakkaan kovinkaan kannattavaa.

Viimeiseen lauseeseen en voi ottaa kantaa, kun en asian oikeata laitaa tiedä.


* Edit: Muutettu kuumehouruissa kirjoitettu Jarkko Lahtinen Jarkko Koskiseksi*


Viimeksi muokannut atlaz päivämäärä La Syys 11, 2010 8:09 pm, muokattu yhteensä 1 kerran

Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Softaaja-lehti
ViestiLähetetty: La Syys 11, 2010 7:30 pm 
Poissa

Liittynyt: To Elo 12, 2010 2:44 pm
Viestit: 21
atlaz kirjoitti:
...mikäli voidaan olettaa, että heidän työmotivaationsa heikentyy oston takia joko siksi, että saavat sellasen tukun rahaa ettei enää kiinnosta tai koska uusi omistaja ei miellytä. Tässähän ei ole kyseessä yritysosto mutta vähän siihen suntaan.


Aivan. Tässä kohtaa ei näin vain ollut. Poispotkituilla oli ihan ok - jopa positiiviseksikin luonnehditut suhteet ostaneeseen firmaan, mutta tuohon poispotkintaan ei tosiaan löydy mitään muuta järjellistä syytä kuin tarkoitus pimittää jotain. Tai vaikka lopettaa se kaikille skenen osapuolille tasapuolinen käsittely?

atlatz kirjoitti:
...ellen ihan väärin muista niin kerroit mm. softaaja.fi sivuston myynnistä. En oikeen jaksa uskoa, että oli sun paikkas ilmottaa tästä. Toivottavasti oston yhteydessä ei tehty mitään salassapitosoppareita ja jos on niin toivottavasti ne ovat vanhentuneet.


No, uskot tai älä, niin mulla oli ihan omat paikkani ilmoittaa siitä. Ja siis minähän olen alkuperäisen saitin omistajan, Fire-kustannuksen perustajia. Domainin osti toinen taho viime vuonna lehden lopettamisen jälkeen, jolla oli omia suunnitelmiaan saitin suhteen (jotka eivät realisoituneet koskaan) ja ylläpidin saittia ihan palveluksena molemminpuolisella sopimuksella - koska saitti olisi muuten muuttunut täysin passiiviseksi. Tämä taho sitten myi saitin eteenpäin. Eli siinä suhteessa Fire-kustannuksella ei ole nyt ollut mitään tekemistä asian kanssa.

atlatz kirjoitti:
En kuitenkaan näe mitään motiivia toimia tuolla, hieman lapsellisella, tapaa kun miten toimit nyt.


Totta, tässä olet oikeassa, enkä sitä kaikilta odotakaan. Osaksi toimin näin, koska olen ihan rehellisesti sanottuna vit*...katkera aiheesta. Kuten mainittua, ihan henkilökohtaisestikin tuntemaltani ihmiseltä olisi voinut odottaa suoraselkäistä toimintaa - puhelinsoitto ei hirveästi maksa. Kaikkien selän takana toimiminen ja toivominen, että kukaan ei huomaa, ei ole oikea tapa toimia - varsinkaan tällaisessa tilanteessa, jossa kohteena on koko skenen hyvinvointiin keskittynyt saitti ja uuden ostajan motivaatiot ovat mitä ovat. Se omistajataho - oli se Muovisotilas tai ei, olisi voinut toimia paljon paremmin vaikka mainostamalla saitilla, jolloin oltaisiin saatu rahaa enemmän toiminnan rahoittamiseen ja kasvattamiseen.

Suurempi syy tähän on kuitenkin ihan harrastajien informoiminen. Jos tuo kauppa olisi jäänyt julkistamatta tai varsinkaan ostajataho paljastamatta, ei sitä välttämättä kukaan edes huomaisi - edes siinä vaiheessa kun saitti olisi täynnä "hei ostakaa tää kiina ase tää on paras" -artikkeleita, joiden ainoa tarkoitusperä olisi ollut toimia omistajatahon kaupan nopeuttamiseen. Nyt ehkä sellaisia ei koskaan saitille tule, kun ainakin suurin osa porukasta on tietoinen asiasta. Ongelma vain on se, että Muovisotilaan strategia on keskittyä myymään airsoft-aseita niille ensimmäistä asetta hankkiville aloittelijoille, jotka eivät välttämättä seuraa skenen tapahtumia niin aktiivisesti tai suhtaudu lukemaansa sisältöön kovin kriittisesti. Tälle kohderyhmälle voisi kuvitella sen "markkinaviestin" läpimenemisen olevan helpompaa kuin 5-10 vuotta harrastuksen parissa aktiivisille harrastajille.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Softaaja-lehti
ViestiLähetetty: La Syys 11, 2010 7:33 pm 
Poissa

Liittynyt: La Tammi 23, 2010 1:57 am
Viestit: 126
Paikkakunta: Kellari, Itävalta
Nimi: Josif
Mä oon aina tiennyt että Muovisotilas on pahojen puolella.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Softaaja-lehti
ViestiLähetetty: Ma Syys 13, 2010 3:13 pm 
Poissa

Liittynyt: Su Kesä 26, 2005 11:10 am
Viestit: 396
Paikkakunta: Kouvostoliitto
En sentään lentänyt kokonaan pihalle softaaja-laudalta, mutta moderointi loppui mun osaltani siellä kuin seinään. Mulle on ihan sama kenen omistuksessa tuo on, kunhan pysyy tasoa yllä edes sen verran, mitä vielä taannoin oli.

Jonkun olisi pitänyt vaan pysyä kellarissa Itävallassa...


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Softaaja-lehti
ViestiLähetetty: To Joulu 09, 2010 3:18 am 
Poissa

Liittynyt: To Elo 12, 2010 2:44 pm
Viestit: 21
Heipparallaa. Nyt se sitten on alkanut, nimittäin airsoft-nettisivujen uusi tuleminen. :D Softaaja-lehden alkuperäiset tekijät on nyt sitten enemmän tai vähemmän jakautuneet kaupalliselle ja vähemmän kaupalliselle puolelle, mutta osoitteessa http://www.softaaja.net löytyy ainakin neljä vanhaa lehden tekijää. Sivut on toki vielä kehitysvaiheessa ja palautteita tarvitaan käyttäjiltä (sivustolla on myös kilpailu jossa vastanneiden kesken arvotaan CO2-pistooli). Foorumin runko on myös pystytetty ja seuraavassa vaiheessa sivustolle tulee enemmän toimintoja.

Hassua muuten, että Facebook poisti tänään Softaaja.netin fanisivun. Kuka lie "vinkin" Facebookille heittänyt, että sivuilla olisi jotain käyttäjäehtojen vastaista sisältöä (ei ole)... :D


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Softaaja-lehti
ViestiLähetetty: To Joulu 09, 2010 6:03 am 
Poissa

Liittynyt: Pe Kesä 17, 2005 5:57 am
Viestit: 645
Olen edelleen sitä mieltä, että oli tyhmää tehdä softaaja.net osoite.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Softaaja-lehti
ViestiLähetetty: To Joulu 09, 2010 6:19 am 
Poissa

Liittynyt: La Tammi 23, 2010 1:57 am
Viestit: 126
Paikkakunta: Kellari, Itävalta
Nimi: Josif
Niinpä, mä oisin halunnut squatata ton domainin.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Softaaja-lehti
ViestiLähetetty: To Joulu 09, 2010 8:19 am 
Poissa

Liittynyt: Ti Touko 25, 2004 8:03 pm
Viestit: 104
Kuten varmaankin huomasitte, Softaaja on uudistunut ja homma pyörii taas täysillä. Pyrkimys on, kuten lehden aikoinakin, tuottaa korkeatasoista, journalistisen etiikan mukaista materiaalia kaikesta airsoftiin liittyvästä suomen kielellä. Erona on tietenkin se, että netti mahdollistaa paljon ajantasaisemman ja myös monipuolisemman uutisoinnin.

Softaaja toimii kaupallisesti – kuten lehtikin aikanaan – joten toimintamme on vakaalla pohjalla. Sivuston mainokset eivät tietenkään kaikkia miellytä, mutta ne takaavat olemassa olomme. Talkoovoimin kun ei mikään sivusto ole aktiivisena jaksanut elää.

Toivomme lukijoilta palautetta, kehitysehdotuksia ja rakentavaa kritiikkiä. Te olette sivuston tärkein kehittäjäryhmä. Meidät tavoittaa sähköpostilla osoitteesta toimitus@softaaja.fi.


Terveisin,

Esa Toivonen
Päätoimittaja


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Softaaja-lehti
ViestiLähetetty: To Joulu 09, 2010 8:24 am 
Poissa

Liittynyt: Ke Tammi 05, 2005 9:24 am
Viestit: 457
Paikkakunta: Vantaa
Hui,

Alkaako nyt verissäpäin tappelu, kun tuli .net ja .fi nimiset Softaaja sivustot esittelyyn samaan veistiketjuun...

Harmi kun ei ole sitä popcornia syövää hymiötä valikossa.

Ding ding ding, fight!


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Softaaja-lehti
ViestiLähetetty: To Joulu 09, 2010 12:05 pm 
Poissa

Liittynyt: Pe Marras 13, 2009 6:35 pm
Viestit: 34
Paikkakunta: Helsinki
Nimi: Sauli L-M
Täähän on kuin Eläkeläiset: tekijöitä on niin paljon, että voidaan järjestää kaksi keikkaa samaan aikaan eri paikoissa. :D


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Softaaja-lehti
ViestiLähetetty: To Joulu 09, 2010 3:54 pm 
Poissa

Liittynyt: To Helmi 06, 2003 6:59 pm
Viestit: 2694
Paikkakunta: Oita, Japan
Nimi: Petri P.
Joopajoo.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Softaaja-lehti
ViestiLähetetty: To Joulu 09, 2010 6:01 pm 
Poissa

Liittynyt: La Tammi 23, 2010 1:57 am
Viestit: 126
Paikkakunta: Kellari, Itävalta
Nimi: Josif
Kummalla tässä on pukinparta?


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Softaaja-lehti
ViestiLähetetty: Su Joulu 12, 2010 1:12 am 
Poissa

Liittynyt: Su Joulu 12, 2010 1:00 am
Viestit: 1
Softaaja-lehti on uudelleen toiminnassa, tosin nyt verkkolehtenä. Asia hyvä, saadaan varmaan nopeammin tietoa kuin paperilehtenä ilmestyessään.

Päätoimittaja Esa Toivosen johdolla lehti varmaan tulee menestymään vaikka jonkinlainen kilpailevakin nettilehti rinnalle on jostakin ilmestynyt?

Turvallisuussuunnitelma ja airsoftaus-artikkeli ainakin oli hyvä, kirjoittaja varmaankin on alansa ammattilainen. Tällaista toimintaa lisää, kiitos!


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Softaaja-lehti
ViestiLähetetty: Ke Maalis 09, 2011 7:22 pm 
Poissa

Liittynyt: Ti Touko 25, 2004 8:03 pm
Viestit: 104
Softaajan toimitus tekee taktisen visiitin natsien syntysijoille Germanian Nürnbergiin, jossa järjestetään järeät ja eittämättä vähintäänkin pahat asemessut. Sikäli kun saksalainen olut ei vie huomiokykyä liiaksi toisaalle, raportoimme likimain reaaliajassa kaikesta kivasta, johon messuilla törmäämme. Jos tuommoiset hassut pikkukinkerit kiinnostavat, löytyy asiaa tai ainakin jotain asian vierestä osoitteesta http://www.softaaja.fi tuossa kaiketi huomisillasta alkaen.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Softaaja-lehti
ViestiLähetetty: Ma Maalis 26, 2012 5:12 pm 
Poissa

Liittynyt: Ke Marras 10, 2004 1:51 pm
Viestit: 897
Paikkakunta: Charleston, South Carolina
Nimi: Kalle-Erik Vähäkylä
Sfll kirjoitti:
Kaikki ootte paskoja. ACU ja posettaminen. Muut vaan on paskaa ja tekee mut vihaiseksi.

Raja. Taitaa sotaaja olla kohta kuopattu jos moinen shitti jatkaa tulvaansa. Tähän viestiin sit herrÅ Susj' vastaa "ei omasikaan teksti asiallista ole." Haluan että softaaja alkaa maksamaan minulle kirjoituspalkkiota avautumisesta lehteä koskevaan topikkiin netissä!!! Mikäli kirjoituspalkkio ei tililleni tupsahda viikon sisällä (tilinumeron saa tiedustelemalla) voin todeta että samaa paskaa saa ilmaiseksi.Hei, oletko kateellinen? Elämäni hienoimpia aikoja elelin tuolloin. Kaikki oli jees, koirat oli kilttejä, kaunis oli nainen ja rahaa sain avautumisesta teille. Hähää.


Ylös
 Profiili  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 737 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen  1 ... 14, 15, 16, 17, 18

Kaikki ajat ovat UTC


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi

Etsi tätä:
Hyppää:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com