Mitä miksi miten?

Idea

Leka pyrkii olemaan maailman paras yleisesti harrastusta käsittelevä muovikuulasivusto suomen kielellä. Tähän pyritään asiallisella ja laadukkaalla yleistiedolla. Kuvagalleriat ja laaduttomat jutut jätetään sitten Ryhmä Lekan sivuille tai muille tekijöille.
Resurssivajeen takia uutisten aktiivinen seuraus ja päivittäminen on jäänyt taka-alalle, pääasiallisena tarkoituksena kun on luoda kattava ja luotettava tietolähde ja siten keskittyä laadukkaisiin artikkeleihin.

Vainko aloittelijoille?

Tarkoitus on kyllä olla kattava tietolähde jokaikiselle.

Saako osallistua?
Juu. Hyvin kirjoitettuja artikkeleita ja juttuja otetaan aina vastaan, vaikka vastaava olisi jo täällä. Yhteydenpito palautelomakkeella ja maililla.

Lekan tekoon on tällä hetkellä allekirjoittaneen lisäksi osallistuneet Timo Helenius,Janne "Nuudeli" Korhonen ja Arto Luostarinen. Yleisövihjeitä on tullut lukuisia, erityiskiitos Sauli "Aui" Luolajan-Mikkolalle erinäisistä tekniikkaan ja termeihin liittyvistä korjauksista.

Tilastoja

Sivusto vie tilaa noin 251 megaa, joista 233 megaa on manuaalien skannauksia. Muuta tavaraa on siis noin 18 megaa. HTML-tiedostoja on 1,2 megaa, eli tekstiä on suunnilleen saman verran kuin uudessa testamentissa.
Kävijätilastot saa näppärästi esiin klikkaamalla sivupalkin laskuria.

Valtteri
Lokakuun 29. 2002
Valtteri Jaakonpoika
webmaster@varusteleka.fi