Lekan tarinatuokio

Pelaajien pelikokemuksille omistettu alue. Tarinoita voi kuka tahansa lähettää, toivomuksena olisi että ne olisivat jollakin tapaa tavannomaisesta viikonloppurytinästä poikkeavaa tai sisältäsivät jonkin hauskan tai uskomattoman tapahtuman. Tietenkin pelkkä viihdyttävä kerronta ja mielenkiintoinen näkökulmakin riittää.
Kuvat olisivat varsin muikea lisuke, mutta ainahan niitä ei saa eivätkä ne ole pakollisia.

Tarinat kuvineen voi lähettää osoitteeseen webmaster@varusteleka.fi. Sopivia formaatteja ovat pelkkä teksti (*.txt) sekä html, kuvat JPG tai GIF.

Järjestä lista nimen, päiväyksen tai kirjoittajan mukaan.

2004-10-11 - Hämärän kutsu - Arto Luostarinen
Tarina saksalaisen terroristin kokemuksista Suomen pimeän talven metsissä.

2002-07-12 - Aziksen urhea soturi - Valtteri Jaakonpoika
Tarina erään ählämin rohkeudesta ja uhrautuvuudesta aatteen ja neitsyiden tarpeen vuoksi Kuovin Aziz2002-pelissä Jyväskylässä.

2002-06-17 - Viimeinen elossa - Timo Helenius
Vaikkei aivan muovikuulasotaa, on tarina jännittävyydessään ja toiminnantäyteisyydessään vähintäänkin julkaisun arvoinen. Kertomus korpisoturin urheudesta ja maamme pääkaupungin puolustamisesta pimeissä Kuopion metsissä. Ilma 2002.

2002-06-12 - Soluttautujat - Valtteri Jaakonpoika
Opettava tarina oveluudesta, sudesta lampaan nahoissa ja viidestä markasta pieninä seteleinä sekä niiden tuhoisista seurauksista. Tapahtui kartanolla joskus kai vuonna 2000?

2002-04-02 - Johtaen vihollista - Valtteri Jaakonpoika
Sankarillinen tarina oveluudesta, uhrautuvuudesta, epätoivosta ja hyvästä pokan pidosta keskellä mahdotonta tilannetta. Tapahtui kartanolla joskus vuonna 2001.

- LEKA - webmaster@varusteleka.fi