Lekan muovikuula-artikkelit

Järjestä lista nimen, päiväyksen tai kirjoittajan mukaan.

2006-11-28 - Moottoripyssyn osto-opas - Valtteri Jaakonpoika
Oletko koskaan miettinyt, että minkä sähkötoimisen airsoft-aseen ostaisit? Tämä opas käy läpi tärkeimmät yleiset asiat, joilla moottoripyssyt eroavat toisistaan, ja jotka kannattaa ottaa huomioon sellaista ostettaessa.

2006-11-19 - Lekan säännöt viikonloppupeleille 1,0 (POISTETTU) - Valtteri Jaakonpoika
Lekan viikonloppupelisäännöt olivat alunperinkin puutteelliset, mm. latauspaikkakäytäntöjä ei määritelty ollenkaan. Säännöt on nyt poistettu kokonaan, suosittelemme tutustumaan Pääkaupunkiseudun Airsoft-yhdistyksen luomiin sääntöihin, jotka noudattelevat uudempaa kansallista linjaa, ovat kattavat ja vallan mainiot.

2006-10-04 - Särmäriohjeet - Teksti: Valtteri Jaakonpoika
Kuvat: Samu Sinervo
Maiharien kanssa käytettynä tulee maastopuvun housun lahkeiden oltava särmättyinä. Tyylikkään ulkonäön lisäksi tästä on käytännön hyötyjä; nauhat pysyvät kiinni, lahkeet eivät kastu eivätkä rispaannu, eikä pieni vesikosketus kastele yhtä tehokkaasti.

2006-10-04 - Shemagh-ohje - Teksti: Valtteri Jaakonpoika
Kuvat: Samu Sinervo
Moni on ihmetellyt, että kuinka ihmeessä Shemaghin, tuon kiehtovan arabihuivi, saa kiedottua koko pään peittäväksi härdelliksi vieläpä niin, että kieppi pysyy paikallaan. Tämä ohje valaisee asiaa.

2005-02-16 - Tarkka-ampujan naamioituminen airsoftissa - Sampsa Kuronen
Artikkeli tarkka-ampujan (ja miksei muunkin) naamioinnista eritoten kuulapyssyilyssä, mutta miksipä ei muutenkin. Ohjeet ghillie-puvun rakentamiseen

2004-10-09 - Mitä tarvitsee aseen lisäksi? - Valtteri Jaakonpoika
Muovikuulapeliin tarvitsee muutakin kuin vain aseen. Ohjeet varusteiden hankintaan niin aloittelijoille kuin vähän edistyneemmillekin. Uudistettu versio.

2004-04-27 - Vemppukivääritesti - Valtteri Jaakonpoika
Testissä Academyn AK-47, M16A1 ja Thompson sekä Maruin G3A3, kaikki jousitoimisina käsiviritteisinä muovikuulapyssyinä.

2004-03-09 - Vietnam-pelin varustautumisohjeet - Valtteri Jaakonpoika
POISTETTU - Lekan Vietnam-pelin varustautumisohjeet on poistettu. Paljon paremmat löytyvät nykyään Jarkko Lahtisen kirjoittamina osoitteesta viet-cam.us

2004-02-04 - Lekan kuulapyssysäännöt 1,0 - Valtteri Jaakonpoika
Lekan säännöt järjestettyihin muovikuulapeleihin. Näitä on lupa vapaasti käyttää kenen tahansa pelissä, kunhan alkuperä (siis Leka) mainitaan.

2004-01-05 - Muovikuulapyssyjen tekniikka - Valtteri Jaakonpoika
Artikkelissa käydään muovikuula-aseiden perustekniikka läpi niin, että asiaan täysin vihkiytymätönkin ymmärtää, kouraisten silti syvältä.

2004-01-01 - Muovikuulapyssyharrastus yleisesti - Valtteri Jaakonpoika
Kattava selostus muovikuulapyssyharrastuksesta asiaan vihkiytymättömille.

2002-11-27 - Puolustuspuhe epäileville vanhemmille - Valtteri Jaakonpoika
Puolustuspuhe muovikuulapelien puolesta niille jotka katsovat sen olevan fyysisesti tai henkisesti tai muuten vahingollista pelaajille.

2002-09-03 - Muovikuulapyssyjen huolto-opas - Valtteri Jaakonpoika
Huolto-opas kaikkiin muovikuula-aseisiin

2002-06-27 - "Vääränmallisen" akun käyttö - Valtteri Jaakonpoika
Joskus oma akku hajoaa tai siitä loppuu virta, ja on mahdollisuus saada toiselta akku lainaksi - vaan mikä neuvoksi kun laina-akku onkin erimallinen kuin oma? Artikkeli selittää muovikuulaamisen perusselviytymistaitoja.

- LEKA - webmaster@varusteleka.fi